Svedoci čudnog i neobjašnjivog NLO slučaja, tvrde da je „Sivi“ vanzemaljac upucan u vojnoj bazi – VIDEO

nlo2

Svedoci čudnog i neobjašnjivog NLO slučaja tvrde da je vanzemaljac ubijen u bazi američkih vazduhoplovnih snaga u Nju Džerziju.

Od kada je ovaj slučaj predstavljen javnosti, brojni NLO istraživači su pokušali da ga objasne ali bez ikakvog uspeha.

Kako se navodi, u ranim satima 18. januara 1978. godine, nakon noći teške NLO aktivnosti nad vazduplovnom bazom „McGuire“ u blizini Trentona u Nju Džerziju, vanzemaljsko biće je izgubilo život.

Detalje ovog slučaja je pružio jedan major, Džordž A. Filer III, koji je u to vreme bio obaveštajni oficir vazduhoplovnih snaga. Prema njegovom svedočenju, jedan  mali, sivi vanzemaljac je upucan od strane vojnog policajca, nakon što je napustio bezbednost svog svemirskog broda.

Dok je vozio blizu baze, policajac je primetio da je NLO aktivnost na vrhuncu, i već je bio u stanju visokog upozorenja kada je naišao na “malo biće sa velikom glavom, crnim očima i vrlo tankim telom“.

Verujući da su napadnuti, on se uspaničio, izašao iz kola, izvukao svoj pištolj kalibra 45 i zatražio ovom biću da legne na zemlju.

Naravno, sivi vanzemaljac se nije povinovao tako da je policajac ispalio nekoliko metaka. Ranjeno, ovo biće se popelo uz ogradu u „McGuire“ bazi, napravilo još nekoliko koraka, a zatim se srušilo na pisti.

Filer nije bio svedok ovog događaja iz prve ruke, ali ga je u to uputio šef komandnog mesta u „McGuire“ bazi.

“Bio je vrlo precizan u vezi sa činjenicom da je u „Fort Dix-u“ upucan vanzemaljac iz svemira, i da je pobegao nakon ranjavanja i krenuo ka McGuire-u“, rekao je Filer NLO istraživaču dr Stivenu Griru.

Filer je stigao tačno na vreme da vidi prizor ubijenog vanzemaljca.

Bezbednosna policija je već bila tamo, čuvajući telo vanzemaljca “sklupčanog u položaj fetusa“.

Još jedan svedok ove scene je bio narednik Džef Morse, jedan od oficira koji su ogradili telo kako bi sprečili da ga bilo ko ugrozi pre nego što specijalci stignu. Vrlo je verovatno da je “Morse“ pseudonim namenjen čuvanju identiteta svedoka u tajnosti.

Morse je rekao NLO istraživačima da je “specijalce“ činio tim vojnih oficira koji su nosili plave beretke, i da je njihova prva naredba svima bila da se odmaknu nekoliko koraka, dovoljno da ne vide detalje.

Ali on je uspeo da vidi dovoljno i da potvrdi Filerov opis vanzemaljskog bića. Živopisno se seća da je “koža golog tela, bez dlaka, bila mokra, sjajna i poput zmije“.

“Entitet je bio visok oko 1,20m sa velikom glavom, tankim torzom, tankim rukama i nogama, i sivkasto-braon boje.“

Plave beretke su prskale telo tečnošću iz prenosnog rezervoara, verovatno u nastojanju da ga očuvaju. Ono je zatim postavljeno na drvenu platformu i oko njega je brzo postavljen drveni okvir. Sve to je zatim stavljeno u veliki metalni kontejner, koji je zatim ukrcan na C-141 avion koji je sleteo na to mesto.

Niko od onih koji su voljni da pričaju ne zna gde je odnet ubijeni sivi vanzemaljac, ali neki istraživači sumnjaju da je odnet u vazduhoplovnu bazu „Wright-Patterson“ u Dejtonu u Ohaju, na isto mesto gde su smeštena vanzemaljska tela iz nesreće u Rozvelu u Novom Meksiku 1947. godine.

Po njihovom ličnom priznanju, Morse i Filer su kasnije odleteli u „Wright-Patterson“ i podvrgnuti su strogim ispitivanjima. Iako su ih saslušavali u odvojenim slučajevima, u suštini im je dato isto upozorenje: “Ćuti ili si gotov!“.

“Rekli su mi o mojoj dužnosti da držim jezik za zubima… Potpisao sam formular i to bi trebalo doživotno da me obavezuje“ – izjavio je narednik Morse.

Neko bi imao pravo da se zapita šta je izazvalo intenzivnu NLO aktivnost nad vazduhoplovnom bazom „McGuire“ i šta je vanzemaljac radio van svoje letelice, i na putu?

Filerovo svedočenje odgovara na prvo pitanje:

“To je bila veoma ozbiljna operacija. Postoje nuklearna sredstva u bazi – ona su prenosila nuklerno oružje iz, i u Evropu.“

Što se tiče prisustva usamljenog vanzemaljca, Filer sumnja da se jedan od NLO-a srušio ili je oboren, i u pokušaju da nađe sklonište, vanzemaljac se uputio ka vazduhoplovnoj bazi.

Nedavno se ovaj slučaj ponovo pokrenuo, ali uprkos svežem interesovanju malo je verovatno da će se pojaviti više detalja. Ovaj incident, kao i mnogi pre njega, pokreće legitimnu zabrinutost.

Kao što „Omni.media“ izveštava: “Imamo vanzemaljsku rasu koja je očekvala da se jedan njihov vrati kući. Verovatano nisu očekivali da će se vratiti u vreći“.

Ipak, ako do osvete nije došlo posle skoro 40 godina od ovog incidenta, onda bismo mogli da smatramo da smo bezbedni. Ili ne?

Webtribune.rs