Šta se događa ako pijete ovaj napitak od nerafinisane soli 7 dana, rezultat će vas zapanjiti

napitak67
So koja je dobra za nas? Većina nas ne znajući uzima “lošu so“ koja je lišena svih prirodnih minerala.

Postoji prava so koja se zove “nerafinisana.“ Ova nerafinisana so je ono što je potrebno našem telu kao pomoć za detoksikaciju i probavu.

U jednom snimku se govori o prednostima nerafinisane soli i kako da je uvedemo u našu ishranu. Snimak sugeriše na to da čak i voda za piće nije dovoljna da ispere naš sistem jer, iako je sama voda korisna, kada je pijemo samu ona se brzo kreće kroz naše telo i ne koristi svoj pun potencijal.

Pijući mešavinu nerafinisane soli i vode pomaže usporavanju aspsopcije vode i takođe je dobro za digestivni trakt jer podstiče kiseline i enzime koji pomažu u razbijanju naše hrane. Ovo je najbolji način da ostanete zdravi.

Sve što treba da uradite je da napunite 1/4 tegle sa nerafinisanom solju, a zatim završite punjenje tegle filtriranom vodom. Nakon toga, poklopiti, protresti i ostaviti da odstoji 24 sata. Možete dodati još soli sledećeg dana. Kada se so više ne rastvara, znači da je spremno. Ovo slano piće se zove Sole.

Onda sve što treba da uradite je da dodate 1/2 kašičice Solea u 2,5 dcl vode pre doručka, i da radite to 7 dana. Ovo će detoksikovati vaš sistem.

To je lak početak zdravog dana!

Webtribune.rs