Naslovnica IZA OGLEDALA PROROČANSTVO IZ 2014: Albanci će želeti da se spoje sa Srbijom, umesto...

PROROČANSTVO IZ 2014: Albanci će želeti da se spoje sa Srbijom, umesto Nikolića, predsednik Srbije će biti Vučić – VIDEO

fhtrefd

Gospođa Verica Obrenović je jedna od onih osoba koje imaju retku veštinu i sposobnost da predvide buduće događaje. Njena dosadašnja predviđanja su bila vrlo precizna i mnoga su se obistinila. Baš zato je mnogi nazivaju srpskim Nostradamusom.

Ona je u februaru 2014. godine u razgovoru sa srpskim novinarom i književnikom Dejanom Lučićem otkrila buduće prilike na srpskoj političkoj sceni i osvrnula se na najznačajnija buduća svetska dešavanja.

[adsenseyu1]

Svojim predviđanjem je skrenula pažnju na težnju Albanaca da se spoje sa Srbijom zbog boljih uslova života u Srbiji. Ona je opisala masu Albanaca koji se kreću ka Srbiji, ali isto tako je napomenula da njihov pokušaj spajanja sa Srbijom neće biti uspešan.

Osim toga, ona dodaje da će Kosovo biti vraćeno Srbiji, a da u jednom periodu uopšte neće biti Albanaca na Kosovu.

Osim pomenutog, istakla je da klimatske prilike neće biti blagonaklone. Doći će do brojnih poplava, zemljotresa i klizišta.

[adsenseyu4]

Osvrćući se na prilike u Ukrajini, gospođa Obrenović objašnjava da nisu Ukrajinci ti koji žele sukob, već su pokretači demostracija subjekti koji su ubačeni sa strane, sa ciljem pokretanja građanskog rata.

Kako gospođa Obrenović ističe, uprkos nesuglasicama u Evropskoj uniji, Srbija će postati član Evropske unije.

Kada su u pitanju događaji na globalnom planu, gospođa Obrenović ne vidi Ameriku kao supersilu, već kaže da će to mesto zauzeti Kina i Indija.

Srpska ekonomija će se oporaviti pod vlašću SNS-a i Aleksandra Vučića, a Aleksandar Vučić će biti sledeći na mestu predsednika Republike Srbije, rekla je gospođa Obrenović.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]