SRĐAN ĐOKOVIĆ: „Oni ne znaju šta su učinili, osvojiće još deset Grend slem titula sada“

Srpski teniser Novak Đoković oglasio se prvi put od dolaska u Australiju i odluke suda da se preinači odluka o ukidanju njegove vize i otkrio da je maltene momentalno otišao na trening.

Đoković je na društvenim mrežama podelio sliku sa svojim timom nakon treninga na „Rod Lejver areni“.

Na slici su članovi njegovog tima, a Novak je poruku poslao tokom obraćanja njegove porodice javnosti

Đoković je posle inicijalne poruke dodao: „Zasad ne mogu da kažem ništa više ali hvala vam svima ššto ste bili uz mene kroz sve ovo i što ste me ohrabrili da ostanem snažan“.

Podsetimo, Novak je trenutno slobodan da boravi u Australiji, ali migracioni ministar Aleks Hok će u utorak ujutru po lokalnom, odnosno u noći između ponedeljka i utorka po srpskom vremenu, doneti konačnu odluku o potencijalno novom ukidanju vize srpskom teniseru.

„Oni ne znaju šta su učinili, osvojiće još deset Grend slem titula sada. On ima toliku mentalnu snagu da ga ovo nije poremetilo uopšte. On jedva čeka 17. da počne turnir“, rekao je Srđan Đoković na konferenciji za medije.

 

Na našem “Telegram” kanalu možete pratiti naše odabrane najbolje vesti i one koje ne objavljujemo na drugim mrežama. “Telegram morate instalirati na mobilnim telefonima preko Play Prodavnice.  OVDE