Spremali su ofanzivu a onda je doleteo ruski SU-34 i podigao ih u vazduh – ŠOK VIDEO

Ruski Su-34 je direktno udario u grupu militanata koji su bukvalno odleteli u nebo što se na snimku i vidi.

Tokom dana ruski vojni avioni izveli su oko 25 napada na militante, ubivši do 400 militanata u roku od 24 sata.

Na mrežama se pojavio usporeni snimak ruskog borbenog aviona Su-34 koji pogađa militante, a desetine boraca leti u vazduh.

Video snimak koji su snimili lokalni stanovnici pokazuje kako je ruski lovac-bombarder Su-34 izveo precizan udar na militante u blizini turske granice.

Pratite naše odabrane najbolje vesti na mreži “Telegram” na Android telefonima preko instalacije na Play Prodavnici ili desktop računarima OVDE

Snažna vazdušna bomba bačena je direktno na veću grupu boraca, usled čega je nekoliko desetina militanata podignuto u vazduh udarnim talasom i razbacano u radijusu od nekoliko stotina metara.

Prema nekim izveštajima, samo u ovom napadu, kao rezultat ovog udara ruskih Vazdušno-kosmičkih snaga, što se vidi na snimku,  uništeno je oko 50 militanata.

Tokom jučerašnjeg napada, ruski borbeni avioni izveli su većinu napada na sirijsko-tursku granicu , gde su hiljade militanata čekale tursku ofanzivu.

Postavljanje većih grupa militanata u blizini turske granice povezano je sa potrebom da se borci zaštite od napada ruskih vazdušno-kosmičkih snaga, međutim, očigledno se ova ideja pokazala loša, jer su militanti pretrpeli velike gubitke.

https://youtu.be/xbD0s6175NQ

Webtribune.rs