ŠOKANTNO OTKRIĆE: Naučnici tvrde da je „biće“ koje su pronašli, dokaz da vanzemaljci postoje

alien-beast

Ovo je prvi zadivljujući uvid u misteriozni „vanzemaljski organizam“ za koji naučnici tvrde da je dokaz koji potvrđuje postojanje života u svemiru.

Ova slika polu-čovekolikog organizma u fetalnom položaju ekskluzivno je prikazana na sajtu Express.co.uk.

Smatra se da je to poslednji konkrektan dokaz kojim se podržava teorija da nismo sami u svemiru.

Otkriće, koje će izazvati šok među astronomima i istraživačima svemira, napravljeno je u stratosferi iznad grada Bonvil Salt Flats u američkoj državi Juti.

Čestica nazvana „Nezemaljska zver“ sadrži tragove ugljenika, azota i kiseonika-najosnovnijih elemenata koji predstavljaju osnov života.

Za razliku od ranijih sličnih otkrića, čudno biće koje je pronađeno je potpuno simetrično, što je znak da bi moglo biti prirodno.

Otkrio ga je profesor Milton Vejnrajt zajedno sa svojim timom sa Univerziteta Šefild koji odavno tvrdi da postoji život izvan Zemlje.

Profesor Vejnrajt je do sada već otkrio postojanje organske materije u svemiru (zmaj, duh, bik i čestice lobanje).

Ne samo da vanzemaljci postoje, već sitne čestice vanzemaljskog DNK konstantno padaju na Zemlju iz svemira u vidu takozvane panspermije, naveo je Vejnrajt.

Međutim,ovo poslednje otkriće zbunilo je naučnike zbog svoje neuobičajne veličine i jezivog čovekolikog oblika.

„Upravo smo poslali meteorološki balon za uzimanje uzoraka u stratosferu i izdvojili smo čudno nezemaljsko biće“, rekao je profesor Vejnrajt. „Prikazana čestica sadrži ugljenik, kiseonik i azot i pokazuje znakove simetrije, tj. kada se podeli na dva dela, oba dela izgledaju isto“.

„To je definitivno organizam. Bonvil Solt Flets će sada biti poznat po tome što je dospeo na sve veću listu mesta na Zemlji za koja se smatra da su zaražena vanzemaljskim mikrobima“, rekao je profesor.

Profesor Vejnrajt je poslao balon u stratosferu 30 kilometara iznad Zemljine atmosfere kako bi prikupljao minijaturne čestice iz svemira.

Materija koja je sakupljena sa površine naprave otkrila je jeziv organizam sakriven među tragovima stratosferskih krhotina.

Profesor Vejnrajt smatra da ne potoji način da se čestica podigla sa Zemlje, pošto ima veliku molekularn težinu zbog koje je nemoguće da je „pobegla“ Zemljinoj gravitaciji.

Zaključeno je da postoje biološki entiteti koji žive na drugim planetama, a koji se ponekad odvoje i počnu plutati kroz svemir.

„Ako ovakvi organizmi mogu biti podignuti sa Zemlje, zašto nema sličnih čestica polena i semena trave na bilo kom uzorku? Očigledno one ne mogu dospeti u više nivoe atmosfere, ali čestice mogu proći kroz stratosferu“, rekao je Vejnrajt. „Najjednostavnije objašnjenje je da dolaze na Zemlju iz svemira“.

Profesor je ranije govorio o teoriji da vanzemaljske čestice probijajući Zemljinu atmosferu zasipaju površinu Zemlje.

Prošlog januara, on i njegov tim su uspeli da izdvoje mikroskopsku metalnu kuglu iz svemirskih krhotina koja je sadržala organske materije što je izazvalo strah od mogućnosti zaraze. To je dovelo do tvrdnji da inteligentna vanzemaljska bića pokušavaju da stvore vanzemaljska bića na zemlji.

Teorija panspermije upućuje i na to da život na Zemlji potiče sa drugih planeta.

Smatra se da je vanzemaljska DNK zaslužna za evoluciju virusa i bakterija, time što kad pokupe neidentifikovani genetski materijal postanu super infektivne.

Zabrinjava to da virusi ebole i zike mogu postati opasniji time što u svoj genom pokupe DNK koji je potekao iz svemira.

Profesor Vejnrajt je pozvao NASA-u da krene sa proučavanjem pitanja odakle potiču organska jedinjenja, identična onima na Zemlji, a koja su otkrivena u Solarnom sistemu.

„Potrebno je da NASA ili Evropska svemirska agencija potroše deo novca koji dobijaju na dokazivanje naših tvrdnji. Do sada niko nije došao do racionalnog objašnjenja za ono što smo otkrili. Jednostavno rečeno, Zemlja se svakodnevno zasipa biološkim materijalom iz svemira. Neki od njih su živi, ali svi oni nose nove informacije koje su možda uticale na evoluciju života na Zemlji“, naveo je profesor.

Webtribune.rs