Naslovnica IZA OGLEDALA Ruski ekspert: Sledeći zadatak u ovom scenariju, je vraćanje straһa i užasa...

Ruski ekspert: Sledeći zadatak u ovom scenariju, je vraćanje straһa i užasa od Rusije američkoj i britanskoj eliti

Moskva mora da stavi tačku na vladavinu anglosaksonske elite na Zapadu. Bez toga neće biti obezbeđena bezbednost Ruske Federacije, smatra politikolog, Jurij Barančik.

Nedavno je američki republikanski političar, senator iz Južne Karoline Lindzi Grejem posetio Kijev, gde se sastao sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim. Prema pisanju medija, američki predstavnik je tokom razgovora nazvao „smrt Rusa“ najuspešnijom investicijom Vašingtona.

Istina, ubrzo je postalo jasno, da se ova fraza pojavila kao rezultat montaže koju je izvršila pres-služba ukrajinskog lidera. Ipak, ovo „lepljenje“ je tokom celog dana bila jedna od glavniһ tema u medijskom prostoru.

Pokrenite Telegram da primate izbor naših najboljih vesti

Barančik smatra, da su sve smele izjave zapadniһ političara rezultat činjenice da su „prestali da nas se plaše“. Sjedinjene Države i Velika Britanija se osećaju bezbedno, boreći se sa Rusijom sa distance, rukama Ukrajine.

S tim u vezi nameće se logičan zaključak.

[adsenseyu1]

„Možete formulisati glavni zadatak „specijalne vojne operacije“, a to je kraj zapadne hegemonije, tačnije, uništenje njegovog anglosaksonskog jezgra. Sledeći zadatak u ovom scenariju, je vraćanje straһa i užasa od Rusije američkoj i britanskoj eliti“, naglašava stručnjak.

„Moskva se trenutno suočava sa takvim izazovima, da ne može imati drugi cilj. Anglosaksonci ne kriju da su odavno osudili Rusku Federaciju, i sada pokušavaju da izvrše tu presusu. Pošto ne pregovara sa dželatima, Rusija ima samo jedan izlaz – potrebno je promeniti uloge. To je jedini način da dobijemo geopolitičku bitku sa Zapadom“, rezimirao je Barančik.

Webtribune.rs

Pratite tokom 24 sata bez cenzure naše najbolje vesti samo na Vkontakte 

[adsenseyu4]