RSYRT terapija od drevnih kineskih biljaka pomaže obolelima od raka

lekovite-biljke-kineska-medicina

Oboleli od raka koji se odluče za konvencionalnu hemoterapiju i zračenje umesto alternativnih terapija često postaju umorni i nedostaje im energija. Međutim, postoji drevni kineski protokol lečenja poznat kao Ren Šen Jang Rong Tang (RSYRT), za koji je nedavno otkriveno da pomaže pacijentima koji se leče od raka konvencionalnim putem da održe kvalitetan život.

Istraživanje koje se može besplatno pogledati do 20. juna 2015. godine je ispitivalo efekte RSYRT na pacijente obolele od raka, poredeći njihovo zdravstveno stanje pre i posle lečenja pomoću 12 biljaka. Pacijentima je rečeno da primenjuju RSYRT dva puta dnevno u periodu od šest nedelja, nakon čega su onkolozi procenili njihovo zdravstveno stanje.

Iznenađujuće je da su, nakon već dve nedelje tretmana, pacijenti osećali manji umor. U skladu sa filozofijom tradicionalne kineske medicine, koja smatra da umor izaziva nedostatak čija, pokretačke životne snage povezane sa protokom energije kroz telo, RSYRT ima ulogu da pojača nivoe čija prirodnim putem, efektivno održavajući energiju koja se gubi za vreme hemoterapije.

„RSYRT terapija je bezbedna i pokazalo se da je smanjuje umor kod neanemičnih pacijenata obolelih od raka“, naveli su autori, napominjući da su bukvalno svi pacijenti osetili poboljšanje nakon RSYRT tretmana.

RSYRT je efektivan protiv zapaljenja, autoimunih bolesti, tumora kože i drugog.

RSYRT formula, koja sadrži đinseng, astragalus, cimet i druge kineske biljke, pokazala se kao odličan lek u brojnim kliničkim studijama i to ne samo u slučaju raka. Među bolestima na koje je ova formula imala pozitivan efekat su postnatalna depresija, tuberkuloza, hronični umor, neplodnost, kandida, Alchajmer, razna zapaljenja, autoimune bolesti i tumori kože.

Studija objavljena 2001. godine u Žurnalu korejske medicine otkrila je da ova jedinstvena smeša biljaka pomaže pri suzbijanju tumora kože, što je dokazano na tretmanu miševa. Skorija studija objavljena u žurnalu Komplementarnih terapija u medicini otkrila je da je RSYRT efektivan i u lečenju hronične bolesti bubrega.

Navodi se da RSYRT može pozitivno delovati na oštećenja nervnog sistema, infekcije, fibrozu itd. Kompletnu listu sastojaka možete pronaći na sajtu AmericanDragon.com.

„Studije na životinjama i ljudima su pokazale da većina biljaka u ovom napitku jača imuni sistem“, navodi se u najnovijoj studiji o dejstvu RSYRT na rak.

„Formula je zasnovana na tome da je čitav ljudski sistem objekat u kojem simptome pokreću nepravilnosti u organizmu. Kada se više sastojaka ukombinuje, dolazi do značajnog sinergističkog efekta“.

Webtribune.rs