Naslovnica ŽIVOT Pušači, evo kako da očistite pluća za samo 3 dana

Pušači, evo kako da očistite pluća za samo 3 dana

gfjfgsjh544f

Pored pušača, problemi s plućima se mogu javiti i kod nepušača i kod dece.

Iako su pušači najranjivija grupa, ovaj recept je namenjen svima. On će pročistiti vaša pluća od toksina, nikotina i katrana za samo 3 dana.

Važno je da ne konzumirate mlečne proizvode dva dana pre početka primenjivanja ove tehnike za čišćenje pluća jer to može usporiti proces detoksikacije.

Veče pre prvog dana detoksikacije pluća popijte šolju svog omiljenog biljnog čaja.

[adsenseyu4]

Detoksikacija pluća:

  1. Iscedite dva limuna u 3 dl vode i popijte ujutru pre doručka.
  2. U toku dana popijte 3 dl soka od ananasa ili grejpfruta. Oni su bogati antioksidantima koji će vam pomoći da očistite pluća.
  3. Popijte 3 dl sveže isceđenog soka od šargarepe između doručka i ručka. Šargarepe utiču na alkalizaciju krvi i stimulišu detoksikaciju.
  4. Tokom ručka popijte 4 dl bilo kojeg soka bogatog kalijumom. Namirnice koje sadrže kalijum su cvekla, peršun, paradajz, smokve, badem itd.
  5. Popijte 4 dl soka od brusnice pre spavanja. Brusnica će pomoći vašem organizmu da se izbori sa bakterijama u plućima.
  6. Provodite bar 20 minuta svakog dana u kadi punoj tople vode jer znojenje pomaže organizmu da se reši toksina kroz kožu.
  7. Etarsko ulje eukaliptusa može biti izuzetno korisno. Ugrejte malo vode u šerpi, dodajte 5-10 kapi etarskog ulja eukaliptusa, a zatim se nagnite nad šerpu glavom prekrivenom peškirom i inhalirajte se dok se voda ne ohladi.

© 2016 Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu6]