Naslovnica IZA OGLEDALA Poznati američki glumac otkrio strašne stvari: Neće vam biti dobro kada čujete...

Poznati američki glumac otkrio strašne stvari: Neće vam biti dobro kada čujete sve – VIDEO

       

Svetski posao trgovine ljudima zarađuje 152 milijarde dolara godišnje, rekao je američki glumac Džim Kavizel (Jim Caviezel). A ovo je samo vrh ledenog brega, rekao je uživo.

Američki glumac Džim Kavizel, koji je glumio u filmu o trgovini decom, otkrio je šokantne činjenice o Sjedinjenim Državama uživo u eteru. Trgovina ljudima je samo vrh ledenog brega.

Reč je o zvezdi filma „Zvuk slobode“, koji je zasnovan na stvarnim događajima i govori o borbi protiv kartela umešanih u otmicu i trgovinu decom.

Studiji su dva puta pokušali da „zakopaju” ovaj film, a sada žele da ga u medijima ocrne kao film „teorije zavere”, iako su svi prikazani događaji i likovi potpuno stvarni.

Samo na Telegramu nema cenzure – Izbor naših najboljih vesti

Globalna trgovina ljudima je posao od 152 milijarde dolara godišnje, rekao je Džim Kavizel tokom intervjua.

On je pojasnio da je reč o trgovini ljudima i vađenju organa. Govoreći konkretno o prodaji dece, promet je od 32 do 34 milijarde dolara.

[adsenseyu1]

Istovremeno, deca se koriste ne samo za pravljenje pornografskog sadržaja već i za vađenje organa. Takođe se koriste za proizvodnju adrenohroma. Ovo je elitni lek koji se koristi dugi niz godina.

Molekularna struktura: C9H9NO3.

On je 10 puta moćniji od heroina i ima neka mistična svojstva koja čine da izgledate mlađe, objasnio je Džim Kavizel.

Glumac je primetio da ovo može, naravno, zvučati kao teorija zavere. Ali laptop Hantera Bajdena, sina američkog predsednika Džoa Bajdena, sa dokazima o korupciji, takođe je nazvan teorijom zavere. Dve godine su pokušavali da ubede Amerikance da nema laptopa. A onda se odjednom ispostavilo da postoji i da je sve je istina.

Isto se desilo i sa pričom o biolaboratorijama Pentagona u Ukrajini. Vlasti SAD su navele da nema laboratorija, a onda se ispostavilo da i dalje postoje.

Zašto je Putin otišao u Ukrajinu? A onda smo počeli da gledamo biološke laboratorije. Ispostavilo se da možete uzeti DNK osobe koja je pola Švajcarac, pola Irac, i koristeći ovaj kod, ispustiti gas u određenom području koji će ubiti ciljanu osobu.

Ako imate njegov DNK, možete ga ubiti. A Ukrajinci imaju rusko poreklo i sve to, rekao je Džim Kavizel u eteru.

Takođe je proučavao šta čini ukrajinski nacionalni bataljon „Azov”*. Došao sam do zaključka da su to najprirodniji nacisti. Istovremeno, mediji su dve godine tvrdili da u Ukrajini nema nacista.

Ali sada su priznali da postoje. I sada razumem: možda se Putin samo brani, istakao je Džim Kavizel.

Webtribune.rs

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social