Ovo je istinita priča: Recite zbogom holesterolu, glukozi, lipidima i trigliceridima u krvi…

gfgfhdfghfd

Ovo je istinita priča:

„Ovo se desilo pre nekoliko meseci. Kada mi je moj profesor pokazao svoje rezultate krvi – impresionirali su me. Kada sam videla brojeve svih krvnih parametara: uree, holesterola, krvne glukoze, lipida i triglicerida – bila sam šokirana.

Sve vrednosti su prelazile granice normale. Pomislila sam da je osoba čiji je taj nalaz već umrla ili je još uvek živa iz čiste tvrdoglavosti. Profesor je rukom sakrio svoje ime na nalazima i iznenadila sam se kada sam otkrila da je u pitanju on. Pitala sam ga: „kako ste to uspeli?“

On mi se nasmešio, dao mi drugi nalaz i rekao da uporedim vrednosti, kao i datum na ova dva nalaza. Vrednosti parametara na drugom nalazu su bile savršene. Pravi šok je usledio kada sam pogledala datume na nalazima. Drugi nalaz je nastao samo mesec dana nakon prvog. Nakon toga sam ga opet pitala kako je uspeo to da postigne.

Rekao mi je da je njegov doktor zaslužan za ove rezultate. On je zapravo preporučio svog kolegu koji mu je takođe i blizak prijatelj. Zatim mi je rekao da je taj tretman koristio nekoliko puta i dobio izvanredne rezultate. Nakon toga sam i ja počela da koristim ovaj tretman barem jednom godišnje i proveravam krv nakon toga, te ponavljam proces ukoliko rezultati nisu dovoljno dobri.

Ovo je mala tajna mog profesora: svake nedelje tokom perioda od četiri nedelje on kupuje svežu bundevu. On zatim oljušti 100 do 120 grama bundeve, ubaci u blender zajedno sa vodom i meša dok ne dobije ujednačenu smesu. Ova mešavina treba da se pije 15-20 minuta pre doručka svaki dan. Koristite ovaj tretman barem mesec dana ili svaki put kada trebate da snizite holesterol.

Najbolja stvar kod ovog tretmana je to što vi kontrolišete ishod tako što uradite analizu pre i posle tretmana sa drugom bundevom. Profesor mi je rekao da nema posledica jer je u pitanju samo povrće i voda (nemojte dodavati šećer!).

On je odličan hemijski inženjer, te je proučavao bundevu i njena svojstva i pronašao da jedinjenja u bundevi eliminišu celokupan LDL holesterol iz arterija putem mokraće. On je zaključio da je ovaj čudesan domaći lek pročistio njegove arterije, stoga se osećao osveženo i ispunjen energijom.“

Webtribune.rs