Naslovnica ŽIVOT Ovi horoskopski znakovi vladaju svetom: Da li ste među njima?

Ovi horoskopski znakovi vladaju svetom: Da li ste među njima?

 

lideri-sveta

[adsenseyu2]

Da li je sudbina jedne nacije ili sveta zapisana u zvezdama? Odnosno, šta za svet znači činjenica da je najveći broj državnika u horoskopu Škorpija?

Oni su lideri u čak 22 države, a među njima je premijer Australije Toni Ejbot i iranski predsednik Hasan Ruhani. Ekipu mogla bi da pojača i kandidatkinja za predsednicu SAD Hilari Klinton koja je takođe Škorpija.

Ribe vladaju u 15 država. U tom znaku su predsednici Turske, Monaka i Islanda. Riba u horoskopu je i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović rođendan slavi pretposlednjeg dana u aprilu, a rođena je u znaku Bika. U tom su znaku rođeni i Sadam Husein, ali i 13 sadašnjih predsednika država među kojima su oni iz Iraka, Finske, Švajcarske i Kanade.

[adsenseyu4]

Prvi čovek SAD-a Barak Obama je rođen u znaku Lava. On je jedan od 18 liderskih Lavova među kojima je i francuski predsednik Fransoa Oland.

U predsedničkim foteljama sedi i isti broj Strelaca, među kojima je bio i Vinston Čerčil. Slede ih u stopu Blizanci koji su na čelu 17 država, a rođendane tada među ostalima slave čelnici susedne Bosne i Hercegovine, Mađarske, Bugarske i Ukrajine.

Rakovi su na vlasti u 16 država sveta, a među njima su Nemačka, Kina, Ujedinjeni Arapski Emirati.

Gandi je, pak, bio Vaga, a u istom znaku rođeni su lideri Velike Britanije, Češke, Estonije, ali i Vladimir Putin.

Najmanje je verovatno da će u predsedničku fotelju sesti oni rođeni u znaku Device, jer su one na vlasti trenutno u tek 12 država među kojima je i sirijski predsednik Bašar al-Asad, te čelnici Slovenije, Makedonije, Japana i Rusije.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rođen je u znaku Vodolije.

(Express.hr)

[adsenseyu4]