Naslovnica ŽIVOT Ovaj čovek se izlečio od dijabetesa bez pomoći medicine- Konzumirao je samo ova...

Ovaj čovek se izlečio od dijabetesa bez pomoći medicine- Konzumirao je samo ova 4 sastojka… (RECEPT)

diabetes- lekar- pacijent

Nakon što su mu dijagnostikovani hipertenzija i dijabetes pre nekoliko godina, ovaj čovek je odlučio da izbegne uobičajene metode lečenja i potraži lek u prirodi. On je u tome i uspeo.

Otkrio je da ima dijabetes sasvim slučajno. Naime, on je konstantno osećao žeđ i kada je proverio svoj nivo šećera u krvi rezultati su pokazali da je nivo šećera u njegovoj krvi veoma visok – čak 29 – što je značilo da njegov pankreas više ne funkcioniše kako treba. Prepisana mu je terapija insulinom, a takođe je počeo i da vežba u tom periodu.

[adsenseyu1]

Ni lekovi ni povećana fizička aktivnost, pak, nisu davali nikakve rezultate poboljšanja. Njegovo stanje se zapravo samo pogoršalo. Njegov nivo triglicerida se povećao na 16 a njegov pritisak je u proseku bio 150/100.

Tada je odlučio da započne novo poglavlje u svom životu. Bilo je to veče Nove godine i gledao je emisiju „Na ivici nauke“, gde je gostovao dr Džon Zidrum, čovek koji je konzumirao isključivo sirovu hranu 12 godina. Nakon što je odgledao emisiju, odlučio je da isproba ovaj metod.

Pre svega je nabavio sebi blender.

Prva nedelja je bila najteža, nailazio je na brojna iskušenja. Uspešno je preživeo tu nedelju i pozitivni rezultati su ubrzo usledili- njegov nivo šećera se spustio na 5.

[adsenseyu5]

Bespotrebno je reći da se iznenadio, jer je prethodno morao da uzima brojne lekove kako bi kontrolisao i smanjio nivo šećera u krvi. Nakon toga prestao je da uzima insulin jer njegov novi režim ishrane nije dozvoljavao povećavanje nivoa šećera u krvi.

Kao bonus, počeo je da mršavi i izgubio je oko 12 kilograma za manje od mesec dana. Njegov gubitak težine se nije zaustavio tu.

Za četiri meseca, izgubio je preko 25 kilograma, njegov pritisak je bio 120/70 i njegovi nivoi triglicerida su bili 1.4. Postao je potpuno nova osoba. Nije morao više uopšte da uzima lekove i nikada se nije osećao zdravijim i srećnijim.

Ovde možete videti recept za njegov omiljeni sok:

Šta vam je potrebno:

  • 5 banana
  • 2 jabuke
  • 2 kivija
  • šaka kelja

Šta raditi:

Dobro izmiksujte sve sastojke u blenderu a zatim u mešavinu dodajte i zamutite pola litre vode. Popijte polovinu ovog soka odmah ujutru, a drugu polovinu u toku dana.

Dodatni saveti:

Praćenje ovog režima ishrane zahteva konzumiranje dosta svežeg voća i povrća. Tunjevina se takođe preporučuje jer sadrži dosta vitamina B12. Ovo je jedan od ključnih vitamina za pravilno funkcionisanje organizma.

Webtribune.rs

[adsenseyu6]