Naslovnica ŽIVOT ONO ŠTO SVI KRIJU – POBUNA U EVROPI: Brisel je suspendovao uvođenje...

ONO ŠTO SVI KRIJU – POBUNA U EVROPI: Brisel je suspendovao uvođenje 5G tehnologije – NE ŽELIMO BITI OPITNI ZAMORCI

Brisel obustavio instaliranje 5G mreže širom zemlje zbog zabrinutosti za zdravlje građana! ‘Ne želimo biti zamorci’

Brisel je suspendovao uvođenje 5G tehnologije širom zemlje zbog “zdravstvenih problema” oko potencijalno opasnog nivoa zračenja koji emituju antene

„Ne možemo uvesti takvu tehnologiju, ako se ne poštuju standardi zračenja koji moraju zaštititi građane!” – rekla je ministarka zaštite životne sredine Selin Frimalt (CDH).

[adsenseyu1]

“Ljudi iz Brisela nisu zamorci čije zdravlje mogu prodati s profitom. Ne možemo ništa ostaviti sumnji” – dodala je ministarka.

Pilot projekat nije izvodljiv sa sadašnjim standardima zračenja, a Frimalt je rekla da ne namerava da napravi izuzetak, piše Brusseltimes.

https://youtu.be/i4feUEgphIE

Regija Brisela ima posebno stroge standarde zračenja za telekomunikacijske aplikacije.

Standard od 6 volti po metru već je doveo do problema i kod brzog mobilnog interneta kroz 4G mrežu u glavnom gradu Belgije.

Prošle nedelje, vlade u Belgiji ponovo nisu uspele da postignu sporazum o licenci 5G mreže i njenom uvođenju u ovu zemlju.

Dokumenti sa ovim slučajem su ostali zaglavljeni u distribuciji. Sledeća vlada koja dođe na vlast će se pozabaviti tim predlogom, izjavio je prošle nedelje ministar telekomunikacija Filip de Baker.

Nadajmo se za njihovo dobro da će sledeća vlada presuditi protiv uvođenja 5G mreže, isto tako. Uostalom, više od 200 naučnika i lekara je potpisalo peticiju kojom se traži moratorij na instalaciju tehnologije 5G mreža zbog bioloških i ekoloških rizika, a industrija telekomunikacija ne može čak ni da dokaže da je to bezbedno.

5G mreža je već instalirana negde drugde i došlo je do posledica po zdravlje.

[adsenseyu5]

Prošle godine je u Engleskoj dobijen sudski spor. Tek nakon što je 5G mreža instalirana u ulične svetiljke, stanovnici su se razboleli, a neke žene su rađale mrtvorođene bebe. Takođe prošle godine, 5G mreža je instalirana u Njujorku, a stanovnici su izjavili da su se razboleli, kao i njihovi kućni ljubimci. Neki su čak prodavali svoje domove i selili se na druga mesta.

Ne radi se samo o 5G mreži. Telekomunikacijske kompanije već dugi niz godina upozoravaju deoničare da se vremenom mogu smatrati odgovornim za obmanjujuće postupke i štete zbog njihovih uređaja i infrastrukture.

Još uvek ne postoji “bezbedan” nivo izloženosti za decu ili trudnice bilo kom izvoru mobilnog ili bežičnog zračenja koji je naučno utvrđen.

(novi-svjetski-poredak.com)

[adsenseyu5]