Naslovnica ŽIVOT Numerološka analiza Vladimira Putina: Vladimir Vladimirovich kakvog niste znali

Numerološka analiza Vladimira Putina: Vladimir Vladimirovich kakvog niste znali

[adsenseyu2]

bfdhdf

Osobni brojevi koji sačinjavaju numerološki profil Vladimira Putina, potvrđuju povješću potvrđeno pravilo da rat najčešće počinje i završava kao rat UNUTAR IZABRANIH LJUDI KAO REPREZENTANTA STANJA U KOLEKTIVNOJ SVIJESTI, kao rat između ljuske ega i Božje providnosti koja odlučuje o tokovima ljudske povijesti, birajući pojedince vanserijskih sposobnosti za dugoročne misije!

Stvari nisu onakve kakve izgledaju u dosadašnjim zapadnjačkim medijskim prikazima Putinove ličnosti, zbog uplitanja kozmičkih sila Više Volje, čija prisutnost se prepoznaje kroz najvišu numeričku ekspresiju Putinove osobnosti!

[stextbox id=“alert“ shadow=“false“ bcolor=“FF2E17″]Prilikom tajne posjete Vatikanu, Putinu je Papa Ivan Pavao vratio kip SVETE GOSPE KAZANSKE, za koju se tvrdi da ima mistične moći i koja je pravi uzrok uspona i moći Rusije, ALI I PROMJENE DUHOVNE VIBRACIJE U SVIJETU! Uticaj ove relikvije na Putina,Rusiju i Svijet, bit će vidljiv kada se osvrnem na Putinov BROJ MOĆI, u kasnijem tekstu[/stextbox]

VLADIMIR VLADIMIROVICH PUTIN rođen je 7.listopada 1952. godine u Lenjingradu (sada St.Petersburg) s PSIHIČKIM BROJEM 7 (još ga zovemo i brojem sreće u numerološkoj analizi) koji je u mladosti do 29 godine, formirao neobičan numerološki ključ za vagu: 7-2-6 gdje je individualistički broj 7 u disharmoničnom odnosu sa društvenim brojem 6, i donosi PROBLEMATIČNU KVALITETU EMOCIONALNIH ODNOSA u periodu formiranja ličnosti, naglašeni individualizam, asocijalnost i samoću! U mladosti, Putinu se ne može pripisati pretjerana druželjubivost, niti otvorenost, već prije sklonost učenju gdje je nadprosječni kapacitet pa čak i studira duhovna znanja vezana za Religiju, ali u tajnosti.

[adsenseyu1]

Broj 7 nije dobro uticao ni na sferu braka, koji je sklopio 1983. godine, u ciklusu 2. ŽIVOTNOG POSTIGNUĆA u numerologiji koje je opisano sa brojem 6 (Putin ima sljedeća numerička iskušenja: broja 6-u prvoj polovini života koje je manje iskušenje, ali remeti stabilnost bračnog života, broja 1 u drugoj polovini života, i broja 5 – koji dominira TOKOM CIJELOG ŽIVOTA).

Zbog negativnog uticaja broja 6, u braku nije postojala dovoljna spremnost na kompromise prema partnerici. OSOBNI KARAKTER GODINE kada je brak sklopljen, opisan je brojem 11, koji ima više veze s idealima koje je Putin projicirao na suprugu, njenim altruističnim kvalitetama, nego li s implicitnom kemijom među partnerima. Razvod od supruge Lyudmile desio se 2013. godine kada se Putin nalazio u OSOBNOJ GODINI broja 5, koji je broj GLAVNOG ŽIVOTNOG ISKUŠENJA i izvor glavnih problema u njegovom slučaju!

Broj 5 ovdje sugerira Putinov otpor prema promjenama u braku;on je želio status quo, ali je to supruga shvatila kao neuvjerljivu demagogiju jer su do nje već došle glasine o “putenim” izletima muža (negativni broj 5-vladara Merkura, ovdje simbolizira glasine i tračeve vezane za preljube, s negativnim posljedicama kao i neumjerenost karnalnih apetita kod muškog partnera u paru).

Ovo numeričko iskušenje broja 5, u 2013.godini (koja se za duže vrijeme može nazvati najlošijom godinom u zdravstvenom pogledu) donijelo je Putinu i zdravstvene probleme sa SRCEM i KRVOTOKOM. U političkom životu, teško se oslobađao poznatih suradnika, bojao se mijenjati kadrove i timove. Najslabije točke kod Putina su: STRAH OD PROMJENA, VEZANOST ZA POZNATE LJUDE i METODE, SPORO PRILAGOĐAVANJE NOVOM i SPORO ISKORIŠTAVANJE NOVIH SITUACIJA U GEOPOLITIČKIM ODNOSIMA!

Drugi važan broj u Putinovoj numerološkoj karti je BROJ IMENA, koji pokazuje što čovjek treba MANIFESTIRATI U SVJETOVNOM ŽIVOTU!

63141412 631414127613 86415

VLADIMIR VLADIMIROVICH PUTIN

22=4 + 39=12=3 + 24=6

Ukupni zbroj broja imena ovdje je: 85=13=4

Kada bi broj imena 4 ovdje bio u harmoničnom odnosu s BROJEM ŽIVOTNE LEKCIJE 7 (o njemu u kasnijem tekstu) i BROJEM MOĆI 11, onda bi Putin uspješno “razmahao” ego i osobne ambicije, dao još bolje organizatorske sposobnosti i sposobnosti materijalne akumulacije, no u ovom slučaju BROJ ŽIVOTNE LEKCIJE 7, sa svojim “mušicama” i hirovima može donijeti neočekivane odluke, koje su rezultat IZNENADNE PROMJENE kuta gledanja na šahovskoj ploči politike i NEPREDVIDIVOST!

[adsenseyu4]

Broj 7 oduzima solidnost i predvidivost Putinovom broju “javne osobnosti” broju 4! Odnos brojeva 7 i 4 u životu će potencirati žrtve za članove obitelji! Pitanja povezana s pomaganjem političkim saveznicima Rusije daleko od Rusije (Latinska Amerika, Azija) puno koštaju Rusiju! (Broj 4 koji simbolizira ruski budžet,ovdje je žrtva!)

S brojem 7 kao BROJEM ŽIVOTNE LEKCIJE (ukupni zbroj brojeva dana rođenja) Putin će biti doveden u poziciju da mora često zatomljivati svoje osobne ambicije u interesu zajednice! Broj životne lekcije dobivamo zbrajanjem dana, mjeseca rođenja i godine rođenja svedene na dvije znamenke: 7 + 10 + 17= 34 = 7

Ovaj broj govori o LEKCIJI KOJU ČOVJEK TEK TREBA NAUČITI U OVOM ŽIVOTU! MUDROST kao odlika broja životne lekcije, ovdje je bitno pojačana činjenicom, da je to i psihički broj. Vladimir Putin suprotno popularnim vjerovanjima nije vojskovođa, nego nadprosječno inteligentni, obrazovani i do sada neviđeno mudri političar, s vrlo izraženom intuicijom i sustavno RAZVIJANIM ekstrasenzornim sposobnostima, kao što je TELEPATIJA.

Putin koristi kao frontmene, strane političare i strane države za postizanje svojih ciljeva, bivajući više manje nevidljiv i neprepoznatljiv u svojem uticaju. Po prirodi svojih osobnih brojeva, a naročito broja životne lekcije, Putin nije ratoborni zagovaratelj sukoba, već izrazito diplomatični, kirurški pedantni diplomat, uvijek kreativan i originalan, zainteresiran za konstruktivna rješenja socijalnih problema i političkih problema, KOJA SE ČAK MOGU TEMELJITI NA STRANIM, A NE RUSKIM RJEŠENJIMA!!

Čak i kad je agresivan, Putin tuče Zapad, s metodama Zapada! Njegova intuitivna mudrost čini ga suštinski idealističnim i suosjećajnim, o čemu ćemo više govoriti u kontekstu njegovog BROJA MOĆI = broja 11. ENIGMA za većinu pa i najbliže suradnike, nepovjerljiv, izdržljiv zbog velike duševne snage! Pedantan i analitičan strateg, u suštini USAMLJENIK s vrlo malo iskrenih prijatelja.

Političar koji najčešće odlučuje po svom, pa čak i nakon dugih konzultacija sa savjetnicima! Često MELANKOLIČAN, a najčešće KRIVO SHVAĆEN! Broj 34, iz kojeg izvodimo broj životne lekcije 7, pripada astrološki 1.dekadi strijelca, što znači da je Putin FIZIČKI VITALAN, velikim dijelom zato što voli sportove na otvorenom: plivanje, jahanje, trčanje i planinarenje.

[adsenseyu1]

U prirodi Putin prikuplja snagu i donosi odluke! Ovaj broj 34 ističe njegov entuzijazam, nepogrešivi osjećaj za pravdu i dobar smisao za humor. Ne govori puno, ali kad govori, krajnje je DIREKTAN! Priroda ovog broja bit će pojačana u 2015. godini, čiji je OSOBNI KARAKTER opisan brojem 7.(osobni karakter godine dobivamo zbrajanjem znamenki kalendarske godine 2 + 0 + 1 + 5=8 čemu pribrajamo zbroj znamenki dana i mjeseca rođenja 7 + 1=8. U konačnici, 8 + 8=16=7.

Stoga u 2015. godini možemo očekivati da će Putin biti još SKLONIJI IZBJEGAVANJU JAVNIH NASTUPA, tajnim boravcima u inozemstvu i u prirodnim rezervatima van Rusije (Putin će ovu godinu provesti više van Rusije, nego li u Rusiji) pa čak i korištenju dvojnika za lažna javna pojavljivanja!

Na Putinove političke poteze najviše će utjecati savjeti ELITE SVEĆENIKA RUSKE PRAVOSLAVNE CRKVE! U cjelini, ovo je za njega godina s trendom usporenih aktivnosti. Period od 4. svibnja do 4. srpnja 2015. bit će u znaku strateškog planiranja i smanjene fizičke energije. Treći kvartal 2015. je pod dominacijom broja 4, koji sugerira preokupiranost unutarnjom politikom, saniranjem zdravstvenih problema, OSIGURAVANJEM RUSKIH OBVEZNICA i VRIJEDNOSNIH PAPIRA te smanjivanjem troškova države! Tek rujan 2015. bi mogao značiti naglašeniju aktivnost u međunarodnoj politici, ali ta aktivnost neće biti javna i pokrivena medijskim praćenjem!

“Uspavanka” karakteristična za 2015. godinu završava u solarnoj godini od 7.10.2015.-7.10.2016. (broj solarne godine 25=7) što će biti godina veće energičnosti Putina, ali ne i konzistentnosti u dovršavanju započetog. Najranije u travnju 2016. može se OČEKIVATI NEOČEKIVANO od Putina. U stavovima bit će tvrdoglav, nepopustljiv, sklon originalnim idejama, VEZANIM ZA JAČANJE RUSKE EKONOMSKE MOĆI i POVEĆANJE RUSKE ZALIHE ZLATA!!!

jgffg

Zadnji osobni broj koji predstavlja konačnu sintezu Putinove osobnosti je BROJ MOĆI, BROJ KONAČNOG CILJA ŽIVOTA! Njega dobivamo zbrajanjem BROJA IMENA u dvoznamenkastoj ekspresiji i BROJA ŽIVOTNE LEKCIJE:

85 + 34=119=11

Broj 11=2 nije u trijadi brojeva ŽIVOTNE LEKCIJE (1-5-7) što stvara tenzije na relaciji BROJ ŽIVOTNE LEKCIJE i BROJ MOĆI. Broj 11 i broj 7 su konfliktni i jedan od ta dva broja mora popustiti i izgubiti svoju snagu! Ovdje se rat vodi između Putinovog INDIVIDUALIZMA, ŽELJE ZA ODRŽANJEM EGA I NEZAVISNOSTI (broj 7) i BROJA MOĆI (broj 11), koji kao najviši izraz cilja života, SUGERIRA kod Putina PRIORITET POSTIZANJA DUHOVNIH CILJEVA i NE DOZVOLJAVA primarnu preokupiranost teritorijalnim interesima Rusije, niti obnovom njene nekadašnje moći!

Putinova stvarna misija tiče se RADIKALNIH PROMJENA PO PITANJU SOCIJALNE PRAVDE, prava čovjeka U MEĐUNARODNIM RELACIJAMA!

Kada on bude u ciklusu broja 11, a to će biti za 4 godine, 2019., bit će očito da njegova karizma nadilazi karizmu običnog političara i da njegove ekstrasenzorne sposobnosti medija koji utiče na velike mase ljudi, izlaze na površinu! Putinova karizma tada poprima religijsku narav, njegova SAVJEST i odgovornost za Čovječanstvo raste (raste i psihička napetost, jer je ego u fazi pred raspad, i “Nevidljiva ruka” providnosti koristi ga kao medij za više humanističke ciljeve)!

Novonastala situacija zahtjevat će od Putina veliku dozu samo-odricanja, asketizma, iskrene religioznosti i suosjećajnosti, moralne čistoće bez ikakvih tajni pred javnošću! Pod uticajem broja 11, Putin postaje sve manje individualan, a sve više UNIVERZALAN Božji glas, medij u funkciji prosvjetljenja masa.

Broj 11 otkriva Putina kao “staru dušu” sa drevnim znanjima, kao “odabranika” za zadatak uspostavljanja drugačijeg,pravednijeg svjetskog poretka, i to DUHOVNIM SREDSTVIMA, a ne isključivo političkom ili vojnom silom!

Sloven Rugole, numerolog kaldejske numerologije

(atma.hr)

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]