Novac padao sa neba po auto-putu, vozači se rastrčali kao da je sudnji dan – POKUPILI 175.000 DOLARA – VIDEO

ukrtgzjkfgbdf

Vozači koji su se prfe dva danazatekli na auto-putu 285 u Atlanti, SAD, imali su prilike da dožive ono o čemu mnogi sanjaju a to je da im novac padne s neba.

Naime, u nezgodi koja se dogodila na blindiranom vozilu obezbeđenja, otvorila su se vrata i novac koji je prevozio je počeo da leti unaokolo.

Izgledalo je, kako su neki opisali kao kiša od novčanica, a vozači su počeli da izlaze iz automobila i skupljaju plen kojem se nisu nadali. Čak je u jednom momentu i vozač koji je prevozio novac zaustavio kombi i pridružio im se.

Nakon ovoga oglasila se kompanija i saopštila da je izgubljeno oko 175.000 dolara.

Oni koji nisu bili zauzeti skupljanjem novčanica snimili su svojim telefonima

ovaj nesvakidašnji događaj. Dok se vetar igrao sa vozačima koji su jurili novčanice, na prometnom putu je nastao haos jer se zaustavilo oko 15 automobila.

„Ekipa koja je prevozila novac rekla je da su se otvorila bočna vrata na kombiju, ali su oni. zajedno sa policijom koja je pristigla, uspeli da skupe svega nekoliko stotina dolara“ rekli su nadležni.

Jedan od očevidaca kaže da je scena bila kao iz filma.

„Najpre sam pomislio da se lišće kovitla po putu. +Trebalo mi je skori minut da shvatim da padaju novčanice. Iako sam očekivao histeriju i haoos, bilo je zaprepašćujuće mirno kako se se vozači zaustavljali jedan po jedan i počeli da skupljaju novčanice“ priča Randrel Luis.

Policija sada ima pune ruke posla češljajući video-snimke na društvenim mrežama s obzirom da je uzimanje novca u ovim situacijama predstavlja krivično delo. Do sad ase prijavilo šestoro ljudi koji su ukupno vratili 4.400 dolara.