Naslovnica IZA OGLEDALA Nostradamusovo proročanstvo: Treći svetski rat počeće posle ulaska Hrvatske u EU

Nostradamusovo proročanstvo: Treći svetski rat počeće posle ulaska Hrvatske u EU

[adsenseyu2]

hbvfsewhcvd45

[adsenseyu3]

“Kada nad Evropom bude 28 zvezda i kad država sa grbom oko vrata dođe, pašće ko Jeriho”, glasi citat za koji niko pre 20 godina nije mogao ni da pretpostavi šta zapravo znači.

Danas, znajući da je Hrvatska u EU upravo ta 28. članica, sve dobija drugačiju dimenziju.

Nuklearni rat, masovna patnja i na kraju uništenje sveta, ovako će izgledati svet sa ulaskom Hrvatske u EU 1. jula 2013. godine, kada bi se trebale ostvariti Nostradamusove vizije o skorom uništenju sveta.

Poznato je odranije da je ovaj prorok morao, zbog nemilosrdne inkvizicije, da šifruje svoje vizije, i da do njihove suštine i pravog značenja niko nije mogao da dođe. To je, navodno, uspelo dr Mihaelu Rathfordu.

[adsenseyu1]

Kako on tvrdi u svojoj knjizi “Nostradamusov kod: Treći svetski rat, Hrvatska u viziji poznatog svetskog proroka Nostradamusa u Trećem svetskom ratu igra ključnu ulogu, pišu Slovenske novice.

“Kada nad Evropom bude 28 zvezda i kad država sa grbom oko vrata dođe, pašće ko Jeriho”.

Rathford kaže da ne treba razumeti pogrešno, tj. da će Hrvatska biti ta koja će izazvati treći svetski rat i da će ona biti odgovorna za propast sveta, ali se po njegovim rečima treba zapitati kakva će biti njena uloga u sledećem periodu.

Nostradamus je, obožavaocima ovog proroka, onaj koji je najavio pojavu Adolfa Hitlera, francusku revoluciju, smrt Henrija II, londonski požar 1666. i mnogo drugih događaja.

Jedan od najslavnijih proroka već vekovima unosi nemir svojim proročanstvima koja su zavijena u misteriju. Upravo zahvaljujući tome neki su ga označili i kao prevaranta.

(Slovenske novice)

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]