Naložena istraga zbog incidenta – Čedomir Jovanović imao više od dva promila alkohola u krvi

Lider LDP Čedomir Jovanović, koji je u sredu uveče bacio stolicu u izlog lokala na Novom Beogradu, navodno je u trenutku incidenta bio u alkoholisanom stanju.

Kako javljaju mediji, on je navodno imao više od dva promila alkohola u krvi prilikom incidenta.

Kako nezvanično saznaju mediji, u trenutku vađenja krvi Jovanoviću je izmereno više od 1,5 promila alkohola u krvi.

Naime, jedan od sagovornika medija ističe da se pretpostavlja da je on navodno imao više od dva promila alkohola u trenutku incidenta, ali je istakao da će taj podatak biti tačno utvrđen veštačenjem.

Podsećanja radi, Jovanović je jutros izjavio za Televiyiju Prva da su ga sinoć napali navijači, priznavši da je tom prilikom razbio izlog.

Njegova supruga Jelena Jovanović istakla je da je njen suprug napadnut, te da je fizički odgovorio na nasrtaj.

Naložena istraga zbog incidenta sa Čedomirom Jovanovićem

Tužilaštvo je naložilo da se izvrše provere povodom događaja u vezi sa oštećenjem objekta brze hrane u kome je učestvovao lider LDP Čedomir Jovanović.

Kako stoji u saopštenju, Treće osnovno javno tužilaštvo je naložilo i da se pribave izjave od učesnika događaja, vlasnika tog objekta i građana koji su zatečeni na licu mesta, kao i da se uzmu video-zapisi iz pomenutog objekta i objekata koji se nalaze u neposrednoj blizini mesta događaja.

“Po pribavljanju svih navedenih podataka, policiji će biti izdat nalog za dalje postupanje”, preciziraju iz tužilaštva.

Mediji su preneli da je Jovanović ciglom razbio izlog ovog lokala, a on je izjavio za TV Prva da su ga prethodno napali navijači.