NAJVEĆA TAJNA KOJU NISTE PRIMETILI: U toku je preoblikovanje planete Zemlje i planirano uništavanje čovečanstva – OVO SE DOGAĐA – VIDEO

fvdsifuewhfjwesfcom

Na osnovu otkrića koja su sada neosporna, odlučio sam da izađem u javnost sa informacijama koje pokazuju da se Zemlja teraformira i priprema za „post-čovekovo doba.“

U isto vreme, čovečanstvo se masovno truje, indoktrinira i podstiče na kulturno samoubistvo.

Sve je to deo planiranog genocida nad ljudskim bićima i okupacije planete Zemlje neljudskim bićima kojima treba hladnija planeta, kolaps biljnog života, prigušena sunčeva svetlost i niže koncentracije kiseonika u donjoj atmosferi.

Evo izveštaja Dejv Hodžisa: „Neviđena ruka“ upravlja Zemljom u svrhu depopulacije i kolonizacije

U poslednje dve decenije primetio sam globalistički plan koji je očigledno anti-ljudski. Svaki životni stil koji promoviše nulti ili negativni rast populacije promoviše se kao poželjan, dok je normalno seksualno razmnožavanje muškaraca i žena snažno obeshrabreno do ubijanja beba po rođenju.

Takođe znamo da se ovo globalističko obožavanje odstupanja od načina života podudara sa globalističkim planom, za koji postoji mnogo citata, da se stanovništvo na zemlji mora smanjiti za 90 odsto.

https://youtu.be/VBwGVonZ5EI

Webtribune.rs