MISTERIJA APOLO 20: Misija tokom koje je NASA pronašla vanzemaljsku tehnologiju

gf43hgndf

Za mnoge od nas je teško da poverujemo da su sprovedene tajne misije na Mesec, pogotovo ako se na to doda da je tokom tih misija pronađena vanzemaljska tehnologija.

Iako mnogi veruju da je postojanje misije Apolo 20 samo teorija zavere, ima puno ljudi širom sveta koji veruju da je sasvim moguće da je ta misija postojala i da postoje dokazi koji to podržavaju.

Postoje brojni detalji koji ukazuju na to da ovu priču treba dodatno istražiti.

NASA je zvanično okončala svoj Apolo program sa misijom Apolo 17 iako je planirala da sprovede misije Apolo 18, 19 i 20.

Iako se ove misije nisu odigrale zvanično, mnogi veruju da su sprovedene tajno i da je NASA tokom ovih misija zaposlila astronaute da tajno istražuju drevne strukture pronađene na površini Meseca kako bi se otkrila vanzemaljska tehnologija.

Jedan od najinteresantnijih komentara o vanzemaljskim građevinama na površini Meseca je ostavio dr Brandenburg, stručnjak za fiziku plazme i primenjenu fiziku:

„Bila je to izviđačka misija čiji je cilj bio da se utvrdi da li neko gradi nekakve baze na Mesecu. Od svih slika Meseca sa potencijalnim građevinama koje sam video, najimpresivnija je slika pravougaone strukture dugačke 1,5 kilometara. Ona je delovala prilično veštačko i definitivno nije trebalo da se nalazi tamo. Brine me tako nešto jer ta građevina sigurno nije naša, niti smo mi u mogućnosti da napravimo tako nešto. To znači da ima još nekoga tamo“.

Alien-SpaceCraft

„Bili smo prilično svesni da postoje vanzemaljci nedaleko od Zemlje“, naveo je dr Brandenburg. „Sećam se jedne prilike kada sam sa penzionisanim generalima i admiralima gledao jednu bitku u svemiru, a viši general me je pitao „Šta mislite, odakle su?“, na šta sam ja odgovorio da sam čuo da potiču sa mesta 40 svetlosnih godina udaljenog odavde“.

Komentari poput ovog su dali razlog mnogima širom sveta da poveruju da je zaista sprovedena tajna misija na Mesec nakon misije Apolo 17.

Zanimljivo je da su se 2007. godine pojavili zanimljivi snimci koje je postavio Vilijam Rutledž, čovek koji je tvrdio da je učestvovao u misiji Apolo 20. Rutledž je naveo da postoje brojne građevine na tamnoj strani Meseca i prikazao čak i snimke tih građevina i jednu „vanzemaljku“ koja je pronađena u oborenom vanzemaljskom svemirskom brodu.

Rutledž je u intervjuu naveo sledeće:

„Nije me zaposlila NASA već američko vazduhoplovstvo. Radio sam na proučavanju inostrane tehnologije, uglavnom ruske. Istraživao sam o projektima N1, AJAX, MIG Foxbat 25 itd. Imao sam neke veštine kompjuterske navigacije i javio sam se kao dobrovoljac za projekat MOL-Gemini. Odabran sam za misiju Apolo 20 zato što sam bio jedan od retkih pilota koji ne veruju u Boga (što se promenilo posle 1990. godine), a što je bio jedan od kriterijuma te 1976. godine“.

Prema nekim izveštajima, Amerikanci su misiju Apolo 20 sproveli zajedno sa Sovjetima, a Rutledž navodi da se ona odigrala 1976. godine.

Apolo 20 je poslat na tamnu stranu Meseca u oblast koja se naziva region Deporte-Isak i koja se nalazi blizu kratera Ciolkovskog. Cilj je bio istraživanje ogromnog objekta koji je uočila posada misije Apolo 15. Kada su se našli na mesecu, članovi posade Apolo 20 su pronašli ogroman vanzemaljski svemirski brod dužine 3 kilometra, a nedaleko od njega jedan dosta manji svemirski brod.

Rutledž je naveo:

„Sa Zemlje su to mesto zvali Mesečev grad, ali to je u stvari bila samo gomila svemirskog smeća i delova zlata. Mi smo ga zvali Katedrala. Slikali smo delove metala i sve ispisane delove.

Ušli smo u veliki svemirski brod, ali i u onaj manji trougaoni. Naš najveći zaključak jeste da je to bio veoma star matični brod koji je putovao univerzumom pre najmanje milijardu godina. Bilo je nekoliko bioloških tragova unutra i specijalnog trougaonog kamenja koje je emitovalo „kapi“ žute tečnosti specifičnih svojstava, ali i tragova vanzemaljskih bića.

Pronašli smo ostatke malih tela (dugih 10 cm) u mreži staklenih cevi duž broda, ali najveće otkriće su bila dva čovekolika tela od kojih je jedno bilo netaknuto“.

Da li se misija Apolo 20 odigrala ili ne je još uvek velika misterija, ali činjenica je da postoje mnogi dokazi i tvrdnje koje ukazuju na njeno postojanje.

Webtribune.rs