MISTERIJA ANTARKTIKA: Otkrivena vanzemaljska civilizacija divova sa izduženim lobanjama

fhsdtzk3487zfhdskls

U poslednje vreme Antarktik je prisutan u alternativnim medijima zbog izveštaja da je otkriven grad pod ledom. Na temelju informacija sa nepoznate veb stranice i uz podršku autora Dejvida Vilkoksa i navodnog agenta tajne vlade Kurija Guda, vanzemaljski grad je otkriven 2 milje pod ledom, na Antarktiku.

Šire se sve moguće teorije, uključujući tvrdnje da će američki predsednik Donald Tramp objaviti vest. Otkrivene su grobnice divova, pronađena je vanzemaljska tehnologija, a grad uključuje i komore za lečenje.

Prva naučna iskopavanja ruševina iz drevne, zamrznute civilizacije, zakopane pod ledom od 3,5 km, počela su na Antarktiku ranije ovog meseca. To je uključivalo civilizaciju “Predadamita” s izduženim lobanjama, visokih oko 3,5 metra. Predadamiti su bili vanzemaljci koji su stigli na Zemlju pre otprilike 55.000 godina, što je utvrđeno otkrićem triju matičnih brodova ovalnog oblika, prečnika oko 30 milja.

Odmah nakon što je iskopan, pronađeno je da jedan od tri broda unutra ima mnogo manjih letelica. Predadamitska civilizacija, barem deo njenog sedišta na Antarktiku, bila je zamrznuta zbog katastrofalnog događaja do kog je došlo pre otprilike 12.000 godina.

Antarktička Atlantida i drevne ruševine vanzemaljaca

Jesu li nedavna otkrića “Pompeja na ledu” na Antarktiku samo dokazala postojanje Atlantide? Drevne ruševine vanzemaljaca potajno su iskopane i Elite idu na izlete. Sve su to navodno otkrili i istražili američki sateliti 2002. Otkrivena je magnetska anomalija. Prema Zetama, ovo je magnetski potpis koji bi bio povezan s metalom u gradu, pa ste prvo čuli od ZetaTalk-a da su potresi oko jezera Vostok bili zbog grada pod ledom.

Šta se događa na Antarktiku?

Tokom aprila 2001. godine otkrivena je jedna od najvećih svetskih tajni: drevna građevina ili aparat, koji je ležao položen miljama ispod tvrdog antarktičkog leda, otkriven je lutajućim, špijunskim satelitom. Američka vojska je odmah počela da ukida izveštaje, a glavni mediji su se poslušno pridržavali. Uprkos izostanku vesti, pojavili su se izveštaji da je tajni projekat iskopavanja otkrića započeo u petak.

Nastala je magnetska anomalija, pojačana je i proširila se blizu ruske baze Vostok. U međuvremenu, američko vojno vazduhoplovstvo zujalo je aktivnostima, dok su letovi dolazili i odlazili vrtoglavim tempom. Teška mašinerija– neka poprilično egzotična – pojavila se na sumornom ledu na Antarktiku. Nepotvrđeni izvetaji tvrde da je došla nuklearna bušilica Subterrene. Čudan fenomen vrtloga – verovatno magnetski tunel iz prošlosti – nazvan je Time Gate sa vojnom obaveštajnom službom.  

ZetaTalk Komentar 8/13/2011:

Hranjenjem teorija zavere, magnetska anomalija jezera Vostok ostaje neobjašnjena. Je li to srušeni brod, drevni grad poput izgubljenog grada Atlantide, ili postoji jednostavno geološko objašnjenje za anomaliju? Budući da bi istraživanje jezera uništilo njegovo netaknuto stanje, tajna ostaje. Poznato je da će se naslage rude gvožđa i čvrsta lava od vulkana ili ploča za širenje, pojaviti kao magnetske anomalije.

Gradovi takođe imaju ove karakteristike zbog velike količine metala u njihovom enterijeru. Unutrašnjost ploča je često debela kora, koja takođe može dati ovaj magnetski karakter. Antarktik je stara stena, a jezero Vostok leži uz pukotinu koja se proteže kroz ovu stenu, pokazujući na taj način uzorak vulkanskog pucanja, kada je kontinent u prošlosti bio povučen iz svoje privrženosti Indiji.

Zatim je 2012. došlo do prekida jer je program Google Earth zabeležio ulaz u svemirsku luku. Zete su u to vreme izjavile da ovu luku ljudi ne koriste. Nisu bili jasni u vezi sa tim da li su je vanzemaljci stvorili za služenje drugome ili za sebe. Takođe nisu bili jasni o tome je li svemirsku luku koristila civilizacija Anunaki, koja po definiciji ne bi bila ljudska. Naglasili su da drevna svemirska luka nije korišćena od strane čoveka.

ZetaTalk Komentar 27.10.2012:

Koji je jasno izrađen ulaz u kamen Antarktika, u obliku svemirskog broda? To je ono što se čini, ulaz za svemirske brodove. Ova luka trenutno nije u upotrebi, niti bi znatiželjan čovek pronašao nešto što bi moglo biti korisno ili poučno. Ko je tamo živeo? Objasnili smo mnoštvo vanzemaljskih oblika života koji trenutno posećuju Zemlju i bezbroj svetova iz kojih dolaze.

Nije bitno što je vanzemaljska grupa smatrala da je Antarktik prikladan, jer je istorijska poseta, kako smo sami objasnili, pokrila osnove. Antarktik nikada nije bio naseljen ranim čovekom, tako da svemirske luke nikada nisu bile pod pretnjom otkrića. Ova luka ili bilo koji podzemni objekat na Antarktiku nisu bili ni u jednom trenutku korišćeni od strane čovečanstva, usprkos mitovima o admiralu Birdu ili nacistima u suprotnom.

Antarktik je u prošlosti zasigurno bio pogodan za stanovanje, što po drevnim kartama, kao što je karta Piri Reis , to nije bio ledeni kontinent. Proteklih nekoliko smena polova je to promenilo, pomičući Antarktik u zonu smrzavanja. Anunaki su bili svuda po svetu, dokaza njihove prošlosti ima na svakom kontinentu, tako da su u prošlosti sigurno mogli da odu na Antarktik.

ZetaTalk Komentar 15.5.1997:

Neodgovorena slagalica s kojom se kartografi bore je prisutnost drevnih karata koje ukazuju da ekvator i polovi nisu uvek bili tamo gde su danas. Tačnost tih karata, sa detaljima o masi kopna i njihovom položaju, kao što su oni danas poznati, ne može se poreći. To nisu bile fantazijske karte, već su bile nacrtane oznakama koje se odnose na postavljanje zvezda i kompasa, a vodiči mornari ih koriste kada su daleko na moru.

Nema spremnog objašnjenja, budući da detalj i doslednost ne ukazuju na konfuziju, a pitanje koje je ključno za izradu karata, kao što je položaj ekvatora i polova verovatno neće biti zbunjujućii. Promene polova događaju se često, dogodile su se u poslednje vreme i mogu se ponovo pojaviti!

Tradicionalni mediji preneli su da je ruski pravoslavni patrijarh Kiril posetio Antarktik pre godinu dana, da je Džon Keri otišao na Antarktik u novembru, po Zetama kako bi posadio američku zastavu, a da je Baz Aldrin 86-godišnji bivši astronaut takođe otišao na turistički put u decembru. Znamo da će Antarktik biti prva nekretnina u Aftertimeu, ležeći na novom Ekvatoru, ali ima li još nečega na ovoj slici? Jesu li ti posetioci zavirili u ono što grad čuva ispod leda?

(Dnevno.hr)