Naslovnica U FOKUSU Medvedev o sudbini izdajnika Maksima Kuzminova: Za psa – pseća smrt

Medvedev o sudbini izdajnika Maksima Kuzminova: Za psa – pseća smrt

Španska policija je potvrdila smrt Kuzminova koji je prošle godine ukrao ruski transportni vojni helikopter Mi-8 i njime odleteo, odnosno prebegao u Ukrajinu

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev prokomentarisao je sudbinu Maksima Kuzminova koji je pronađen mrtav u Španiji, navodeći da je „pas zaslužio pseću smrt“.

Španska policija je za „Njujork tajms“ potvrdila smrt Kuzminova koji je prošle godine ukrao ruski transportni vojni helikopter Mi-8 i njime odleteo, odnosno prebegao u Ukrajinu.

Agencija Efe je, pozivajući se na Špansku civilnu gardu, napisala da je Kuzminov zadobio šest prostrelnih rana, a zatim je automobil prešao preko njegovog tela.
„Pseća smrt za psa“, rekao je Medvedev u snimku objavljenom na Telegramu pod naslovom „O sudbini pilota izdajnika Kuzminova“.

Na pitanje da li je važno od čije je ruke ubijen, zamenik predsednika Saveta bezbednosti je kratko odgovorio: „Sve sam rekao.“

Navodi o smrti Kuzminova su se u stranim medijima pojavili 19. februara, kada je italijanski sajt „Korespondente“ objavio poduži tekst o ovom slučaju, dok je dodatne detalje objavio španski „Eureka njuz“.

(rt.rs)

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social