Naslovnica SPEKTAR Klincevič objasnio šta će se sada desiti posle napada na Putina u...

Klincevič objasnio šta će se sada desiti posle napada na Putina u Kremlju – Počinju velika razaranja, Antihrist će biti u vatri …

Velika razaranja čekaju Ukrajinu nakon napada dronom na Kremlj izjavio je pukovnik u penziji Franc Klincevič.

Ukrajina je u noći 3. maja pokušala da napadne rezidenciju predsednika Vladimira Putina u Kremlju, saopštava predsednička administracija.

Dve bespilotne letelice su bile usmerene na Kremlj. Bespilotne letelice su onesposobljene pomoću elektronskog ratovanja. U napadu niko nije povređen.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu.

Odmah nakon ove poruke, pres-sekretar ukrajinskog predsednika Sergej Nikiforov požurio je da izjavi da Ukrajina nije umešana u napad i da uopšte nema informacija o incidentu.

Takve reči treba posmatrati kao tipičnu igru kijevskog režima, rekao je Franc Klincevič, pukovnik u penziji i bivši član Saveta Federacije.

Prema njegovom mišljenju, ukrajinske vlasti snose punu odgovornost za ono što se dogodilo, a sam napad je izveden kako bi se podigao moral Oružanih snaga Ukrajine pred očekivanu kontraofanzivu.

[adsenseyu1]

On je takođe dodao da će odgovor Moskve biti izuzetno destruktivan i da će uslediti čim se saznaju svi detalji napada dronom.

„Bili smo uvučeni u ovaj sukob. Oni demonizuju Rusiju, iskrivljuju činjenice. Nema više autoriteta za ovog Antihrista, osim vatre. Moraju se očistiti vatrom. Ova godina će biti odlučujuća u ovom ozbiljnom procesu. Sada će razumeti. Kada saznamo kakvi su dronovi i odakle su došli, odgovorićemo, verujte mi. Infrastruktura, elektroenergetski sistemi i ne samo to, biće ozbiljno uništeni. Mnogo toga će biti uništeno“, rekao je Franc Klincevič.

Pukovnik je naglasio da ako se Kijev odlučio na takav korak kako bi podigao moral svojih trupa, onda to samo znači da u Oružanim snagama Ukrajine zaista „ne ide sve kako treba“.


Webtribune.rs

Pratite naše najbolje vesti na Vkontakte 

[adsenseyu4]