Kadirov: Sve naše dosadašnje akcije će im sada izgledati kao dečja igra, zapamtite

Nakon ruskog predsednika koji je najavio delimičnu mobilizaciju zbog rata u Ukrajini, oglasio se lider Čečenije Ramzan Kadirov na svom Telegram kanalu.

„Prelazimo na novu taktiku specijalne operacije protiv ‘ukronacista’. O svim detaljima sam razgovarao sa Magomedom Daudovim, šefom Operativnog štaba Republike Čečenije za sprovođenje operacije“, naveo je Kadirov na svom Telegram kanalu.

„Neprijatelj će se uskoro suočiti sa najtežim posledicama novog plana odmazde. Sve naše dosadašnje akcije će im sada izgledati kao dečja igra. Uskoro će ukrajinske snage biti veoma, veoma loše. Zapamtite ove reči“, napisao je Kadirov.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Podsetimo, predsednik Rusije Vladimir Putin obratio se naciji rano jutros i tom prilikom izdao naređenje o delimičnoj mobilizaciji. Takođe je rekao i da je Zapad prešao sve crvene linije, zapretivši i da će svaki napad na Rusiju rezultirati hitnim odgovorom. Ne blefiram, rekao je Putin.

Pola sata nakon njega, Rusima se obratio i ministar odbrane Sergej Šojgu koji je pojasnio da će zbog specijalne operacije u Ukrajini biti mobilisano 300.000 rezervista ruske vojske.

(b92)