Još neko je na Mesecu: NASA čuvala tajnu generacijama

Džordž Leonard je 1977. godine u Velikoj Britaniji objavio knjigu: „Još neko je na Mesecu“. Ko se krije pod pseudonimom G. Leonard i dalje je nepoznato.

U svakom slučaju, reč je o dobro obaveštenoj osobi koja je uspela da dobije pristup opsežnim, uključujući i strogo poverljivim informacijama.

Trideset i pet fotografija, od kojih je svaka praćena NASA-inim kodnim brojem, na desetine detaljnih crteža napravljenih, prema rečima autora, od visokokvalitetnih NASA-inih fotografija velikog formata, objavljeno je u ovoj knjizi, sa sve izjavama stručnjaka i opširnom bibliografija koje navode čitaoca na zapanjujući zaključak: NASA i mnogi svetski poznati naučnici već dugi niz godina znaju da su na Mesecu pronađeni znaci inteligentnog života. Ali podaci o ovome su pažljivo sakriveni.

Svetska zajednica nije pridavala veliku važnost ovoj knjizi, smatrajući materijale u njoj nedokazanim. Ali, početkom 1996. godine, potvrđene su senzacionalne, fantastične informacije – na Mesecu postoje tragovi najstarije i jasno vanzemaljske civilizacije.

Astronauti misije Apolo otkrili su na Mesecu arhitektonske i tehnološke tragove drevne civilizacije i fotografisali ih. Pored toga, astronauti su otkrili ranije nepoznatu tehnologiju za kontrolu gravitacije (možda su savladali tehnologiju anti-gravitacije).

Ken Džonston je ispričao kako su mu nadređeni u NASA-i naredili da uništi ove slike tokom programa Apolo, ali ih je on, protivno naredbama, sačuvao i pokazao novinarima. 

Na njima se vide ruševine gradova, ogromni sferični predmeti od stakla, kamene kule i zamkovi koji vise u vazduhu, pa čak i glava robota. Prema rečima Džonstona, Amerikanci su na Zemlju doneli nešto što je NASA držala u tajnosti generacijama.

Zaista je na Mesecu bilo nekoliko otkrića koja su zbunila geologe, uključujući otkriće piramide od narandžastog stakla, čije poreklo još uvek nije moguće objasniti, a sigurno je pronađeno još nešto za šta mi ne znamo.

Posle ove konferencije i drugi uzbunjivači u redovima NASA-e objavili su mnoge iste slike sa Meseca. Zahvaljujući Internetu, ljudi širom sveta, uključujući i obične građane, mogli su da vide ove neverovatne slike potpuno nesmetano.

Da li je NASA sve ovo vreme skrivala pravi Mesec?

Posle ove senzacionalne konferencije za štampu, pojavio se intervju sa NASA-inim savetnikom, osnivačem i glavnim istraživačem organizacije Enterprise Mission, Ričardom Hoglandom (u vreme misije Apollo 11, radio je kao naučni savetnik za CBS News u NASA-inoj laboratoriji za mlazne motore).

„Verujem da je projekat Apolo potvrdio postojanje neverovatne, drevne, ali još uvek ljudske civilizacije na Mesecu. Ipak, uspeli smo da objavimo samo mali deo informacija koje je NASA dobila o drevnoj, davno izgubljenoj ljudskoj civilizaciji, što ukazuje na to da je čovek nekada naseljavao čitav Sunčev sistem.

O tome svedoče podaci dobijeni sa Marsa, koje klasifikuje NASA. Da li pitate da li su na Mesecu pronađene ruševine „nove Atlantide“? Pa, za početak mislim da bi bilo ispravnije reći „stara Atlantida“.

Potvrditi istinitost teorije o postojanju civilizacije na Mesecu, ili pobiti je, moguće je samo zajedno, udruživanjem napora nekoliko zemalja. Na Mesec je neophodno ići kao zajednička ekspedicija.

Webtribune.rs