HOROSKOP ZA 7. JUN: Novac stiže ovim znakovima

dinari

OVAN

POSAO: Povoljan je dan za poslovnu saradnju sa vodenim znacima. Možete zaraditi veći novac zajedno sa Škorpijom. Posvetite se poslu i pozitivni rezultati svakako neće izostati.

LJUBAV: Osećate fatalnu privlačnost prema jednoj misterioznoj osobi. Pred vama su veoma zanimljiva ljubavna dešavanja. Napravićete prvi korak ka početku veze sa njom.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa urinarnim traktom. Pred vama je faza u kojoj možete biti podložni upalnim i bolnim stanjima u tom predelu. Povedite računa o svom zdravlju.

BIK

POSAO: Moguć je neki iznenadan dobitak! Generalno vas danas na svim poljima očekuju veoma srećne okolnosti pa biste sve poslove trebali da završite prilično lako i bez problema.

LJUBAV: Očekuje vas veoma povoljan dan za ljubav! Ako ste u vezi, uživaćete sa partnerom. Ako ste slobodni, novo poznanstvo dolazi! Možete da očekujete da ćete se zaljubiti.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate u svojoj koži i nemate probleme sa zdravljem. Pred vama je period u kojem se veoma lako možete izboriti sa starim problemima. Očekujte poboljšanje.

BLIZANCI

POSAO: Imate veći broj obaveza na poslovnom planu ali ste dovoljno sposobni i brzo da biste sve uspeli da obavite na vreme. Organizovani ste i nova dešavanja vam ne predstavljaju problem.

LJUBAV: Sada na ljubav gledate sa racionalne strane, pa se na neki način hladite od trenutnog partnera. Pred vama je period u kojem ćete mnogo jasnije videti sve njegove mane.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta, osetljivi ste i podložni problemima sa zdravljem. Moguće su virusne infkecije, upale grla i slična stanja. Držite se podalje od potencijalnog izvora zaraze.

RAK

POSAO: Ne reagujete dobro na pritiske bilo koje vrste. Prijalo bi vam da uzmete odmor ili slobodan dan. Sada se ne osećate ni malo dobro u svom poslovnom okruženju.

LJUBAV: Očekuje vas veoma povoljna atmosfera na polju ljubavi. Pred vama je zanimljiv susret sa osobom koja želi vezu sa vama. Možete da se nadate lepim trenucima sa njom.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme sa zdravljem. Današnji dan vam je povoljan za fizičku aktivnost. Očekuje vas solidno stanje i nemate nikakve razloge za brigu.

LAV

POSAO: Ne biste trebali da imate veće probleme vezane za poslovno polje. Pred vama je dan u kom sve nekako opušteno ide. Možete da očekujete dobar odnos sa poslovnim okruženjem.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku možete obnoviti ljubav sa svojim partnerom. Postajete privrženiji jedno drugome. Slobodni Lavovi će na javnom mestu upoznati jednu zanimljivu osobu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o probavi koja može da bude veoma osetljiva. Na ovom polju se vide problemi i neprijatnosti. Najvažnije je da vodite računa o svojoj ishrani i unosu tečnosti.

DEVICA

POSAO: Ukoliko ste imali u planu poslovno putovanje, ostvarićete uspeh. Povoljan je dan i za bavljenje trgovinom. Generalno možete sada dosta lakše da ostvarite većinu svojih ciljeva.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa jednom veoma emotivnom i nežnom osobom kojoj je potrebna vaša pažnja. Moguće je da ste spremni da joj se potpuno predate ovaj put.

ZDRAVLJE: Očekuje vas pozitivan dan tokom kojeg nećete imati probleme na polju zdravlja. Pred vama je dobar period. Imate dovoljno snage i energije za sve što vas očekuje u životu.

VAGA

POSAO: Očekuje vas neki novi finansijski dobitak. Pred vama je veoma povoljan period za posao i materijalnu stabilnost. Možete da se nadate nekim dobrim promenama.

LJUBAV: Sigurni ste u svoja osećanja i odnos sa voljenom osobom vam može biti sve bolji iz dana u dan. Pred vama je povoljan period da napravite zajednički dogovor o braku i zajednici.

ZDRAVLJE: Solidno stanje na ovom planu, bez problema danas. Lepo se osećate, dobro ste raspoloženi i širite pozitivnu energiju na ljude oko sebe. Uživate u svemu što vam život pruža.

ŠKORPIJA

POSAO: Prijaće vam nešto usporeniji tempo tokom današnjeg dana. Nemojte sebi da gomilate obaveze. Potrudite se da nađete dovoljno vremena kako biste se bolje organizovali.

LJUBAV: Skloni ste razdražljivom ponašanju, a onda se na trenutke povlačite u sebe. Vreme je da definitivno odlučite šta želite. Pokažite osobi koja vam se dopada odlučnost da napravite prvi korak.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa vidom, osetljivim očima ili čak i sa očnim pritiskom. Posetite oftamologa radi redovne kontrole i potrudite se da pripazite na ovaj predeo danas.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ste zamišljeni nad svojom poslovnom sudbinom i da se dvoumite kojim putem da krenete. Pred vama je period koji će biti pun novih izazova i promena.

LJUBAV: Na emotivnom planu postoje neke nedefinisane situacije koje vas i dalje teraju da analizirate svoje emocije. Moguće je da ne možete sebi da priznate potrebu da budete sa nekim.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Napeti ste i opterećeni nekim stvarima, pa teško ulazite u san. Prijala bi vam neka doza fizičke aktivnosti, bolje ćete se osećati.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan za bavljenje poslovima vezanim za socijalna pitanja ili humanitarni rad. Pred vama su nova dešavanja na polju posla koja će biti dobra za vas.

LJUBAV: Pred vama je zanimljiva komunikacija sa osobom koju ste upoznali preko zajedničkog prijatelja. Možete da se nadate vezi koja ima sve moguće predispozicije da napreduje.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema kada je u pitanju vaše zdravlje. Očekuje vas odličan dan. Prilično ste rasterećeni i osećate se jako dobro u svojoj koži.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama je dan u kom može biti veoma važnih novih dešavanja na vašem poslovnom planu. Spremni ste da se maksimalno posvetite obavezama koje vas očekuju u velikom broju.

LJUBAV: Moguće je da zamerate voljenoj osobi neke stvari i da ćete joj danas otvoreno reći o čemu se tačno radi. Pred vama je period u kojem ćete se suočavati sa problemima iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Potreban vam je neki vid relaksacije, zbog napetosti koju osećate. Vreme je da se posveite sebi i svojim potrebama, a sve drugo da ostavite po strani.

RIBE

POSAO: Može vam se ukazati prilika da sarađujete sa nekom osobom iz inostranstva. Pred vama je povoljan period za posao. Konačno ćete sklopiti saradnju koja vam donosi napredak.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljive prilike za avanture i flert ali na vidiku još nema neke ozbiljnije veze. Moguće je da ni sami niste dovoljno spremni da se prema nekome obavežete.

ZDRAVLJE: Generalno se dobro osećate ali bi vam prijalo više aktivnosti. Poradite na tome da dođete do bolje kondicije, da se više krećete i da date sebi malo poleta kako bi se bavili sportom.

(astrousluge.com)