HOROSKOP ZA 4. JUL: Ovaj znak očekuje značajno finansijsko poboljšanje

vycbnycfbngy

OVAN

POSAO: Moguće je da razmišljate o tome da neku poslovnu saradnju privedete kraju jer niste zadovoljni njenim ishodom. Na vama je odluka, od koje zavisi vaša poslovna budućnost.

LJUBAV: Novo poznanstvo vam dolazi, pa vam na polju flerta može biti veoma interesantno. Ukoliko već imate partnera vešto izbegavate upuštanje u paralelnu vezu jer ste ipak verni.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Bilo bi dobro za vaš nervni sistem da unosite više minerala. Potrudite se da se opuštate i da budete smireniji u kriznim situacijama.

BIK

POSAO: Razmišljate o prekidu radnog odnosa to jest o promeni posla kojim trenutno niste zadovoljni. Potrudite se da danas ne donosite nagle odluke jer nije povoljan dan za to.

LJUBAV: Smatrate da je vaš partner promenljiv i da se na njega ne možete sasvim osloniti. Oboje ste komplikovane ličnosti. Dajte i sebi i njemu vremena da donesete nove odluke.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža ili odlazak kod fizioterapeuta. Moguće je da imate veće probleme sa leđima nego što mislite. U svakom slučaju posavetujte se sa stručnjakom.

BLIZANCI

POSAO: Možete da se nadate pozitivnim okolnostima kada je u pitanju posao. Sve teče onako kako ste zamislili. Generalno je ispred vas veoma povoljan dan i ne očekuju vas problemi.

LJUBAV: Dopada vam se jedna veoma strastvena osoba koja deluje prilično zanimljivo. Uskoro ćete se zbližiti sa njom. Ukoliko već imate partnera vaš odnos je generalno veoma stabilan.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da proverite nivo holesterola u krvi. Očekuju vas manji problemi sa masnoćama i bilo bi dobro da to regulišete na vreme. Pazite na svoje zdravlje i navike.

RAK

POSAO: Finansijska situacija vas brine jer stvari nisu onakve kakve ste se nadali da će biti. Pred vama je period pun izazova. Potrudite se da date svoj maksimum i da se suočite sa teškoćama.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja je rođena u nekom od vatrenih znakova. Pred vama je faza u kojoj lako može da dođe do nove veze.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Pored toga, tokom ovog perioda možete da budete skloni problemima vezanim za srce, tahikardiju, aritmiju i slične tegobe.

LAV

POSAO: Najbolje bi bilo da ne donosite nagle odluke i da date sebi neko vreme da malo bolje analizirate situaciju koja vas okružuje na poslovnom polju. Dajte sebi vremena za sve.

LJUBAV: Moguće je da razmišljate o prekidu veze u kojoj se više ne osećate dovoljno srećno i ispunjeno. Pred vama je faza u kojoj su promene neminovne ako želite da budete srećni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o urinarnom traktu. Očekuje vas faza u kojoj veoma lako može da dođe do nekog upalnog procesa ili infekcije kod vas. Idite na redovne lekarske kontrole.

DEVICA

POSAO: Pred vama je mnogo poslovnih obaveza i smatrate da je važno da se pre svega jako dobro organizujete. Vi ste veoma sistematični i to vam nikada nije bio problem.

LJUBAV: Moguće je da je došlo do manjeg udaljavanja između vas i voljene osobe ali sve to još uvek može da se popravi. Pokažite svom partneru da ste spremni da poradite na odnosu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o imunitetu. Proverite svoju krvnu sliku, povećajte unos vitamina i minerala. Više spavajte i provodite više vremena na svežem vazduhu, to vam je neophodno.

VAGA

POSAO: Očekuje vas slobodan dan tokom kog nećete imati previše obaveza ili briga vezanih za posao. Iskoristite svoju priliku da se odmorite i distancirate od obaveza.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas neko iznenadno poznanstvo sa osobom koja deluje sasvim drugačije od okruženja na koje ste navikli. Potrudite se da ostavite dobar utisak na nju.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Današnji dan je jako povoljan za vaše polje zdravlja na kojem se ne vide nikakvi problemi. Možete da očekujete sasvim stabilno stanje. Budite bez brige.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da razmišljate o drastičnim promenama na poslovnom planu i da vam je važno da se neke stvari pokrenu. Niste spremni da prihvatite poraz na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da imate manje nesuglasice sa voljenom osobom, ako ste u braku. Ako ste slobodni, poznanstvo dolazi preko posla. U pitanju je osoba malo starija od vas.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da povećate dnevni unos tečnosti kako biste mogli da sačuvate svoje telo od dehidratacije. Pred vama je faza u kojoj od vaših navika zavisi i vaše zdravlje.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa nekim iz vašeg poslovnog okruženja ko će vam doneti važne informacije. Potrudite se da prihvatite sugestije koje dobijete na svoj račun.

LJUBAV: Ukoliko budete bili preterano impulsivni u komunikaciji sa voljenom osobom lako ćete doći do svađe. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju dan bez većih promena.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bolovima u grlu koji bi mogli da vas prate. Skloni ste i prehladi, problemima sa sinusima, disajnim putevima itd. Povećajte unos vitamina C i odmarajte.

JARAC

POSAO: Očekuje vas značajno finansijsko poboljšanje. Na ovom planu ne biste trebali da imate bilo kakve probleme. Pred vama je faza u kojoj sreća može da bude na vašoj strani.

LJUBAV: Možete da očekujete da će voljena osoba biti više posvećena vašim potrebama sada nego u prethodnom periodu. Vaša ljubav postaje jača i zahvalni ste na tome.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa žlezdama. Povedite računa o svojim hormonima. Ako primetite neke neobične simptome obavezno uradite sve neophodne pretrage.

VODOLIJA

POSAO: Uživaćete u slobodnom danu koji je pred vama. Ne biste trebali da imate bilo kakve obaveze. Možete da očekujete da ćete sada biti prilično bezbrižni i srećni zbog toga.

LJUBAV: Stabilna emotivna situacija vas raduje. Konačno ste zadovoljni i dobro se osećate pored svog partnera. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas početak jedne veoma važne veze.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos šećera. Moguće je da ćete imati probleme sa vipkom kilograma u narednom periodu i da je jako važno da ozbiljno na tome poradite.

RIBE

POSAO: Možete da računate na odmor od poslovnih obaveza. Ne biste trebali da imate veće poslovne probleme. Potrudite se da iskoristite današnji dan za opuštanje i odmor.

LJUBAV: Očekuje vas veoma emotivan period u kom ćete otkriti neke nove stvari o sebi koje niste znali. Moguće je da ćete kroz novo poznanstvo naučiti da volite sebe ponovo.

ZDRAVLJE: Manji problemi zbog umora su mogući. Ukoliko se bufete potrudili da redovnije i više spavate i to se takođe može prevazići. Pred vama je faza u kojoj se možete oporaviti kroz san.

(astrousluge.com)