HOROSKOP ZA 3. SEPTEMBAR: Ovan ima povoljan dan za posao

fghetbdfag

OVAN

POSAO: Želite da pokažete svoje poslovne talente i da vas saradnici lepo prihvate. Pred vama je povoljan dan. Možete da očekujete da će atmosfera oko vas biti veoma dobra za posao.

LJUBAV: Očekuje vas veoma lep i romantičan dan u kom ćete uživati. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena i srećni ste. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete zanimljiv flert.

ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi! Možete da očekujete dobar dan kada je u pitanju zdravlje, ne biste trebali da imate bilo kakve nove tegobe i probleme. Jaki ste i dobro se osećate.

BIK

POSAO: Pokušajte da se ne opterećujete poslovnim obavezama i da uživate u ovom danu koji vam je veoma povoljan. Možete da očekujete da ćete imati višak slobodnog vremena.

LJUBAV: Potrebne su vam emotivne promene. Vreme je da se malo više angažujete po pitanju novih poznanstava. Pokažite da ste spremni za flert, izborite se sa vašom stidljivošću.

ZDRAVLJE: Prolazna nervoza bi mogla da vas prati u prvom delu dana ali kasnije se sve lakše diše. Možete da očekujete da ćete generalno rešiti sve manje zdravstvene tegobe.

BLIZANCI

POSAO: Nalazite se pred manjom dilemom koju ćete razrešiti ako budete poslušali savet neke osobe od poverenja. Pred vama je ispit vaše zrelosti, odgovornosti i posvećenosti poslu.

LJUBAV: Bacate se u potragu za idealnim partnerom! Želite da dođete do braka i proširenja porodice- imate svoje ciljeve na ovom planu. Više vas ne zanimaju prolazne veze.

ZDRAVLJE: Nemate većih zdravstvenih problema. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu i dan tokom kojeg ćete se osećati generalno dobro. Popodne iskoristite za druženje sa prijateljima.

RAK

POSAO: Kada budete sagledali situaciju iz svih uglova, znaćete kako da postupite. Neophodno je da se bolje informišete. Nemojte da dopustite da vam neke važne informacije promaknu.

LJUBAV: Uspećete da rešite nesuglasice sa voljenom osobom i da pređete preko nekih stvari koje ste oboje rekli i uradili. Na kraju vam je najvažnije da se ponovo uspostavi stabilna atmosfera.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata je naglašena kod vas. Prijala bi vam masaža ili program laganih vežbi koje bi mogao da vam preporuči vaš fizijatar. Posavetujte se sa stručnjakom.

LAV

POSAO: Moguće je da nećete moći da obavite sve ono što ste isplanirali za današnji dan. Očekuju vas neke neplanirane komplikacije, pa povedite računa o tome.

LJUBAV: Potrebno je da pružite malo više pažnje i ljubavi svom partneru ako želite da budete zajedno srećni u odnosu koji imate. Ukoliko ste slobodni, moguće je poznanstvo sa Škorpijom.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su mogući. Generalno ste jako napeti i užurbani, imate osećaj da će vam sav taj pritisak doći glave. Potrebno je da nađete neki način da se opustite.

DEVICA

POSAO: Imate priliku da ispravite neke greške koje ste pravili u prošlosti. Nikada nije kasno da se stvari reše. Važno je da na tom putu sada pokažete dovoljno odgovornosti i volje.

LJUBAV: Probajte da se opustite zajedno sa voljenom osobom i da u njenom zagrljaju zaboravite na probleme. Možete da očekujete prijatan i miran dan kada je ljubav u pitanju.

ZDRAVLJE: Moguće su smetnje sa sinusima. Generalno u narednom periodu možete da budete podložni i prehladi i sličnim stanjima, pa povedite računa o tome. Povećajte unos vitamina.

VAGA

POSAO: Preporuka je da sve što radite bude maksimalno po pravilima, da nikako ne rizikujete po tom pitanju. Moguće je da ćete imati probleme ako ne budete poštovali određene propise.

LJUBAV: Potrebno je da imate dovoljno strpljenja da biste mogli da doprete do voljene osobe kojoj je sada teško da vam se otvori. Ponekad imate utisak da se vaš odnos drastično promenio.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi trebala da postane malo uravnoteženija. Moguće je da ste povremeno skloni pretervanju kada je u pitanju unos slatkiša i gaziranih pića.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrebno je da date sebi dovoljno vremena da donesete ispravnu odluku. Važno je da sve dobro premerite. Moguće je da nekada imate utisak da je na vama previše odgovornosti.

LJUBAV: Planirate da uđete u vezu sa jednom posebnom osobom koja deluje pomalo ekscentrično, a baš to vas kod nje i privlači. Spremni ste da pokažete svoje interesovanje.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro se osećate. Na polju zdravlja vas ne očekuju bilo kakvi problemi. Možete da se nadate generalno dobrom stanju kada je u pitanju današnji dan.

STRELAC

POSAO: Teško vam je da se organizujete na pravi način. Današnji dan vam je pun kočnica i ograničenja na polju posla. Pokušajte da smireno prihvatite dešavanja oko vas.

LJUBAV: Potrebno je da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom ako želite da je zadržite pored sebe na duže vreme. Od vas i vašeg stava zavisi više nego što mislite.

ZDRAVLJE: Variranje krvnog pritiska bi moglo da ima posledice na vaše zdravlje. Posavetujte se sa lekarom ako ste već do sada imali srčane probleme. Uzimajte redovno svoju terapiju.

JARAC

POSAO: Učinićete sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje ciljeve. Pred vama je dan u kom ćete biti veoma aktivni. Možete da očekujete generalno pozitivnu poslovnu atmosferu.

LJUBAV: Opustite se uz voljenu osobu i uživajte zajedno. Povoljan je period da isplanirate neko zajedničko putovanje ili izlet. Ako ste slobodni, moguć je flert ili poznanstvo sa Ovnom.

ZDRAVLJE: Prolazan umor je moguć kod vas. Potrudite se da tokom dana nađete dovoljno vremena kako bi malo odspavali i napunili svoje baterije. Nemojte da se forsirate.

VODOLIJA

POSAO: Očekuju vas manje komplikacije u odnosu sa nekim od saradnika. Potrudite se da sve nesporazume razjasnite. Nije dobro da bilo kakve sitnice ostavite bez definicije.

LJUBAV: Ukoliko flertujete sa osobom koja vam se dopada, današnji dan bi mogao da vam donese manje zatišje. Moguće je da imate utisak da se simpatija dvoumi između vas i još nekog.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom, disajnim putevima, a naglašena je i sklonost ka prehladi. Odmarajte se i potrudite se da jačate svoj imunitet. Posavetujte se sa lekarom.

RIBE

POSAO: Nećete doći do ishoda koji ste očekivali, pa je najbolje da ne rizikujete previše i da ne ulažete velike sume novca. Današnji dan provedite sa što manje tenzije i buke ako je moguće.

LJUBAV: Deluje vam da situacija sa voljenom osobom nije dobra i stabilna kao pre, ali niste sigurni zašto je to tako. Ponekad vam se čini da sa njene strane prema vama postoji neiskrenost.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za odmor. Iskoristite dan kako biste se opustili, posvetili sebi. Pročitajte neku knjigu ili odgledajte film, izbegavajte stresne okolnosti i ne naprežite se.

(astrousluge.com)