HOROSKOP ZA 2. SEPTEMBAR: Danas stižu lepe vesti za ovaj znak

Vector gold circle with the signs and the constellations of the zodiac

OVAN

POSAO: Manji pad koncentracije vas prati tokom današnjeg dana, pa je važno da se potrudite da ne pravite neke veće greške. S obzirom na to da je nedelja u pitanju, prijalo bi vam da odmorite.

LJUBAV: Moguće je da ste veoma emotivni i osetljivi, pa vam je više nego ikad potrebna blizina voljene osobe. Potrudićete se da joj pokažete svoja prava osećanja.

ZDRAVLJE: Preporuka je da više odmarate. Nemojte da se naprežete u bilo kom smislu. Danas ste nekako bez energije. Ugađajte sebi, mirujte, jedite kvalitetnu hranu i pazite na sebe.

BIK

POSAO: Prilično ste bezbrižni i nemate mnogo poslovnih problema. Očekuje vas opušten dan u kom nećete biti opterećeni. Uživajte u nedeljnom odmoru sa dragim ljudima.

LJUBAV: Dopada vam se neka osoba koja je malo mlađa od vas. Razlika u godinama za sada ne smeta ni vama ni njoj! Možete da očekujete veoma zanimljiv razvoj događaja.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica kod vas, kao i pojava hroničnog umora. Ne osećate se dobro zbog toga. Potrebno je da se posvetite stvaranju zdravijih navika kako bi se menjao bioritam.

BLIZANCI

POSAO: Vaši saradnici će vam pokazati da u njima imate iskrenu podršku za sve poslovne projekte koje budete pokrenuli. Možete da se oslonite na ljude koje imate oko sebe.

LJUBAV: Lako sklapate nova poznanstva i privlačite pažnju suprotnog pola. Imate brojne kvalitete koji se odmah prepoznaju. Ljubavna situacija vam je jako dobro prikazana.

ZDRAVLJE: Nisu naglašeni problemi kada je u pitanju zdravlje kod vas danas. možete da se nadate odličnoj situaciji. Uživaćete u pozitivnim okolnostima koje imate.

RAK

POSAO: Na ovom polju ćete osetiti veliko olakšanje. Konačno ćete imati priliku da malo odmorite od napornog tempa. Spremni ste da odahnete od posla i da se posvetite drugim stvarima.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu situaciju sa voljenom osobom. Osećate se bolje kada provodite više vremena zajedno. Ukoliko ste slobodni, zanimljiv flert sa Škorpijom sledi.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža ili neki vid opuštanja. Moguće je da su vam leđni mišići veoma napeti i da se ne osećate dobro zbog toga. Posavetujte se sa fizioterapeutom.

LAV

POSAO: Imaćete sreće kojim god poslom da se bavite. Lako dolazite do realizacije planova i ideja koje imate. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima danas.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, uživate u tom osećaju i ne tragate za novim poznanstvima. Prija vam da se malo posvetite samo sebi! Zauzeti Lavovi ne očekuju veće promene u odnosu sa partnerom.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na polju zdravlja. Osećate se jako, zdravo i vitalno u svoljoj koži pa ne postoji ništa što bi moglo preterano da vas optereti. Današnji dan vam je povoljan.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas poboljšanje finansija u narednom periodu, a samim tim i poslovna stabilizacija dolazi. Možete da očekujete da će situacikja bitgi značajno bolja nego pre.

LJUBAV: Osećate se jako dobro pored svog partnera. Verujete mu i smatrate da ste pronašli pravu osobu za sebe. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju i lepe trenutke.

ZDRAVLJE: Imate sasvim dovoljno energije za sve. Zdravi ste i dobro se osećate. Pred vama je dan koji maksimalno treba da iskoristite za pozitivna i konstruktivna dela i planove.

VAGA

POSAO: Oslanjate se na svog poslovnog partnera koji će vam pokazati da može da ostvari uspeh za oboje! Možete da se nadate da će uskoro doći do većih pomaka na poslu.

LJUBAV: Voljena osoba se trudi da vam ugodi i da vam se nađe u svakom trenutku. Možete da očekujete jako lepa dešavanja na ovom planu. Ako ste slobodni, nema promena za sada.

ZDRAVLJE: Brinite o svojoj suvoj koži. Potrebna vam je adekvatna nega. Oko svega štgo vas muči se na vreme posavetujte sa vašim dermatologom koji će vam dati najbolji savet.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas dosta poslovnih obaveza, ali sve možete da organizujete jako dobro. Nema stresa na ovom planu! Iako je nedelja vi vredno radite i očekujete da će vam se to isplatiti.

LJUBAV: Moguće je zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je veoma emotivna i brižna. Odgovara vam Rak. Možete da se nadate generalno lepim emocijama i pozitivnim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate veće probleme kada je u pitanju zdravlje. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Zahvalni ste na sreći koja vas je poslužila.

STRELAC

POSAO: Pred vama je mogućnost da se sasvim opustite i da ne razmišljate mnogo o poslu i obavezama. Pred vama je prilika da uživate u ostatku vikenda i da se opustite.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, dolazi vam novo poznanstvo! Bliži vam se prilika da se srećno zaljubite nakon dužeg vremena. Možete da se opustite i da sklonite svoje kočnice.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi! Na polju zdravlja vas ne očekuju veći problemi osim možda prolazne glavobolje u popodnevnim časovima. Tada se potrudite da odmorite.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete da će vam se na polju privatnog posla pokrenuti pozitivne promene koje ste priželjkivali. Sve ide po planu i zadovoljni ste situacijom na poslu.

LJUBAV: Možete da očekujete poboljšanje odnosa sa voljenom osobom. Komunikacija je iz dana u dan sve bolja. Nadajte se pozitivnim preokretima ako ste slobodni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku, probavi i organima za varenje. Pazite koje namirnice unosite i nikako nemojte da se prejedate danas. Potrudite se da budete umereni u svemu.

VODOLIJA

POSAO: Nervoza i nedostatak koncentracije mogu negativno uticati i na vas ali i na posao koji obavljate. Zato je važno da pokušate da kontrolišete negativne emocije.

LJUBAV: Dolazi vam prilika da okrenete novi list u svom ljubavnom životu! Vreme je da prošlost ostavite iza sebe! Potrudite se da stavite tačku na vezu iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Posavetujte se sa nutricionistom oko režima ishrane koji baš vama odgovara. Moguće je da je došao trenutak u kojem je neophodno da menjate svoje navike.

RIBE

POSAO: Moguće je da nemate dovoljno motivacije i da ste postali nekako obeshrabreni pa zato teško ostvarujete svoje ciljeve. Današnji dan vam nije povoljno postavljen za posao.

LJUBAV: Moguće je da niste ostvarili ono čemu ste se nadali na polju emocija, pa sada razmišljate o nekim promenama. Pokušajte da poradite na samopouzdanju.

ZDRAVLJE: Očekuje vas nešto teži dan za polje zdravlja. Nemojte da se naprežete, odmarajte i posetite lekara ako dođe do bilo kakvih tegoba. Budite oprezniji prema sebi i svom zdravlju.

(astrousluge.com)