HOROSKOP ZA 1. JUN: Jednom znaku danas stiže novac, a drugom počinje veza

vbsdkfcbsd

OVAN

POSAO: Možete da očekujete solidnu situaciju na poslovnom planu. Zadovoljni ste stanjem koje zatičete na radnom mestu. Pred vama je dan u kojem će vam skoro sve ići od ruke.

LJUBAV: Predani ste svom partneru i važno vam je da vaša veza postane ozbiljna i trajna na duže staze. Ako ste slobodni, moguće je novo zanimljivo poznanstvo vezano za vaše radno mesto.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje leđnih mišića. Potrudite se da posetite kvalitetnog stručnjaka na ovom polju. Vaša kičma je u problemu već neko vreme unazad.

BIK

POSAO: Možete da očekujete priliku za sklapanje poslovnih dogovora sa inostranstvom. Pred vama je povoljan period u kojem ćete veoma lako ostvariti pomak na poslovnom planu.

LJUBAV: Prepustite se osećanjima i uživajte u pozitivnoj i romantičnoj atmosferi sa osobom koju volite. Možete da se nadate veoma lepoj atmosferi u kojoj ćete oboje biti sasvim opušteni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o nešto slabijoj cirkulaciji koja bi mogla da vas prati danas. Takođe, može da vam bude osetljiv i predeo očiju, pa se čuvajte nekih manjih povreda.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je nasledstvo ili neki drugi vid finansijske pomoći. Pred vama je povoljan period za stabilizaciju materijalne situacije. Možete da očekujete značajno poboljšanje.

LJUBAV: Veoma ste šarmantni i privlačite poglede mnogih pripadnika suprotnog pola. Spremni ste da se zaigrate, da se aktivirate na polju flerta i da malo uživate u udvaranjima.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola i bilo kakvih poroka, kako ne bi došlo do nekih ozbiljnijih posledica. Važno je da budete disciplinovani i da maksimalno pazite na sebe.

RAK

POSAO: Povoljan je dan za sklapanje novog poslovnog partnerstva ako ste tako nešto već imali u planu. Možete da očekujete potpisivanje ugovora koji će vam biti prilično važan.

LJUBAV: Ukoliko ste planirali da sa voljenom osobom razgovarate o braku i zajedničkom životu, pred vama je veoma povoljan dan. Uvidećete da imate veoma slične stavove po tom pitanju.

ZDRAVLJE: Moguće su alergijske reakcije, iritacije i slični problemi. Izbegavajte sve faktore rizika i potrudite se da pazite kakve namirnice unosite. Nemojte jesti neproverene proizvode.

LAV

POSAO: Možete da se nadate generalnom poboljšanju situacije na poslovnom planu. Važno je samo da ne pravite nove greške. Poradite na boljoj koncentraciji kada je vaš posao u pitanju.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv dan koji ćete provesti u društvu voljene osobe. Ponovo zavodite jedno drugo i postajete sve opčinjeniji pojavom vašeg partnera. Uživaćete u lepim trenucima.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da proverite krvnu sliku jer su mogući neki novi problemi na ovom polju. Nemojte da zanemarujete tegobe koje osećate. Posavetujte se sa lekarom oko svega.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati više slobodnog vremena nego inače. Odmorite se! Za vas je vikednd počeo dan ranije i treba to maksimalno da iskoristite!

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete nove poznanstvo sa osobom koja bi mogla da obeleži vaš emotivni život. Možete da se nadate jako lepim i romantičnim trenucima u kojima ćete se topiti.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u predelu leđa. Nemojte da podižete bilo kakav težak teret. Povedite računa o svojim nogama takođe, moguće su pojave žuljeva ili sličnih neprijatnosti.

VAGA

POSAO: Danas ćete lako sklopiti novu saradnju. Radite posao koji volite i ne pada vam teško da mu se maksimalno posvetite. Svaki mali uspeh je za vas sam po sebi velika pobeda.

LJUBAV: Upoznali ste zanimljivu osobu koja vas iz dana u dan sve više intrigira i privlači. Povoljna je faza za početak veze. Osećate leptiriće u stomaku i puštate da vas vode.

ZDRAVLJE: Možete biti skloni gojenju u ovoj fazi pa povedite računa o načinu ishrane, a pogotovo o unosu šećera. Preterana sklonost ka slatkišima može biti nepovoljna za vas.

ŠKORPIJA

POSAO: Spremni ste da date sve od sebe kako bi napravili pomak na polju posla. Isplatiće vam se trud koji ulažete. Budite dovoljno metodični i strpljivi, pa će sve doći na svoje mesto.

LJUBAV: Vreme je da se i vi i vaš partner naučite većem međusobnom poštovanju i toleranciji. Neke lekcije su neophodne ako želite da ostanete zajedno. Upornost je važna ali i kompromisi.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana, pa se zato osećate nervozno. Potrudite se da više odmarate i da boravite na svežem vazduhu, da se opustite.

STRELAC

POSAO: Imate dobar odnos sa svojim saradnicima i zajedno možete doći do velikog uspeha. Možete da očekujete generalno povoljan dan tokom kojeg vas sreća na poslu prati.

LJUBAV: Moguće je da ćete sasvim iznenada sresti jednu osobu sa kojom ste ranije imali neki neobavezan odnos. Ponovo se bude stare strasti. Lako ćete doći do intimnog susreta.

ZDRAVLJE: Pripazite na urogenitalni trakt koji može da bude osetljiv. Pogotovo predeo bubrega može biti problematičan. Ako primetite neke tegobe, idite na redovnu lekarsku kontrolu.

JARAC

POSAO: Mogući su brojni preokreti tokom današnjeg dana. Važno je da ostanete dobro informisani kao do sada. Mnogo toga zavisi od načina na koji ćete se postaviti.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, moguće je da vam samoća više ne prija i da čeznete za novim dešavanjima na polju ljubavi. Spremni ste da ponovo otvorite svoje srce i da nekome pružite ljubav.

ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku su mogući. Pazite na svoju ishranu. Ukoliko vas probava muči, odmarajte, povećajte unos tečnosti i izbegavajte preterano naprezanje tokom današnjeg dana.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete sasvim povoljan dan za polje posla, nećete imati nikakve trzavice ili komplikacije. Sve što pokrenete ćete veoma lako završiti i stvari jednostavno idu svojim tokom.

LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom je stabilan, možete da se oslonite jedno na drugo u bilo kojoj životnoj situaciji. Ukoliko ste slobodni, flert vam dolazi sa osobom iz bliskog okruženja.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme na ovom polju. Možete da očekujete generalno pozitivnu atmosferu na svim poljima tokom današnjeg dana. Ne treba da brinete.

RIBE

POSAO: Povoljan je trenutak za napredovanje ako ste tako nešto imali u planu. Dolazi do ispunjenja ambicija. Ostvarili ste veliki pomak na polju posla i zadovoljni ste time.

LJUBAV: Zainteresovani ste za emotivne promene. Možete da očekujete novo poznanstvo na nekom javnom mestu ili u gradu, prilikom izlaska, u društvu. Zanimljiva dešavanja slede.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa radi redovne kontrole, moguće je da ćete imati neke manje probleme sa zubima. Ukoliko primetite bilo kakve tegobe, bolove, obavezno posetite stručnjaka.

(astrousluge.com)