GIDRU su hapsili zbog VICEVA O TITU, evo kako je prošao u zatvoru

gidra

Dragomir Bojanić Gidra otišao je pre 23 godine, ali je i dalje tu sa nama. Njegove uloge se i danas repriziraju, pa ga i mlađa publika otkriva i voli.

Njegov unuk Jovan Stojanović otkrio je neke nepoznate detalje iz njegovog privatnog života.

„Gidra je obožavao da priča viceve o Titu, a u to vreme su hapsili svakog ko to radi. Tako su jednom prilikom uhapsili i mog dedu. U stanicu je došao njegov brat da ga izbavi i kada ja ušao unutra, nigde nikoga, ni na vratima, niti bilo gde. Samo se čula buka iz neke kancelarije. Taj moj drugi deda je onda uleteo u kancelariju, a na stolu sedi Gidra, svi policajci oko njega, on priča viceve o Titu i oni svi umiru od smeha. Tako je prošlo to „hapšenje““, kroz osmeh nam otkriva zanimljivu situaciju Jovan i dodaje da nisu tačne priče da je Gidra bio neveran svojoj ženi, glumici Ljiljani Kontić.

„Nije tačno da je moj deda bio švaler. On je mnogo voleo moju babu. Ludo su se voleli i od te silne ljubavi dolazilo je i do velikih svađa, pa su se zbog toga rastajali jedno od drugog, i to čak šest puta, ali on se njoj uvek vraćao. Nije odlazio od nje zbog drugih žena, to nije tačno“, uverava nas Jovan, koji je sin Gidrine bratanice Ljubljane.

https://youtu.be/LAfQe4Gd3Bs

Gidrin unuk ponosan je što je njegov deda nije bio laf i šaljivdžija samo ispred kamere, već kaže da je to bio njegov stil života.

„Kakav je bio u „Žikinoj dinastiji“, takav je bio i privatno, verujte mi na reč. Mnogo je sebe dao u toj ulozi. Dosta je teksta i sam ubacio. Ima glumaca iz starije ekipe koji su bili drugačiji privatno od onoga što vidimo na malom ekranu, ali on je uvek bio isti. Autentičan. Uvek zanimljiv, pun humora, stalno smo se smejali kada smo mu išli u posetu“, govori Jovan.

(Blic)