Dveri: Eventualno održavanje Evroprajd šetnje biće pokazatelj da Srbija nije samostalna država, već kolonijalna uprava

I pored zabrane održavanja šetnje u okviru Evroprajda, kao i potvrde te zabrane od strane Upravnog suda, agresivni promoteri ideologije homoseksualizma i transrodnosti su najavili da će izaći u šetnju.

Ukoliko aktuelna vlast to dozvoli, jasno će se videti da Srbija nije samostalna i nezavisna država, već kolonijalna uprava.

Ovakav razvoj stvari je posledica mnogobrojnih pritisaka iz EU i NATO, ali i američkog ambasadora u Srbiji Kristofera Hila koji se direktno meša u unutrašnja pitanja naše države, a očigledno je da pod tim pritiscima Aleksandar Vučić i njegova vlast popuštaju.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Iako je prvo zabranjena maršruta Evroprajd šetnje od Narodne skupštine do Kalemegdana, a onda i šetnja od Narodne skupštine do Tašmajdana, sada će se očigledno popustiti pod pritiskom i dozvoliti maršruta od Ustavnog suda do Tašmajdana.

To bi bilo i kršenje zakona Republike Srbije, jer je skup u pokretu potrebno prijaviti 5 dana pre njegovog održavanja, a organizatori Evroprajda su to učinili tek juče.

Očigledno je da organizatori Evroprajda misle da su iznad zakona, a sada je na aktuelnoj vlasti da pokaže da li je to istina ili zakon važi jednako za sve u Srbiji.

Srpski pokret Dveri poziva sve građane Srbije na mir, dostojanstvo i poštovanje zakona. Takođe, pozivamo nadležne organe da, bez obzira na pritiske komesara iz EU, NATO pakta i pojedinih ambasadora, spreče bilo kakvu protivzakonitu šetnju u okviru Evroprajda, a ukoliko se organizatori na to ogluše da reaguju u skladu sa zakonom i drakonski ih kazne.

(Infoslužba Dveri)