Dveri: Država kapitulirala pod pritiskom zapadnih ambasadora i LGBT lobija

Jučerašnje nasilno održavanje gej parade u Beogradu, uz opsadno stanje u srpskoj prestonici koju je blokiralo 10.000 policajaca, dokaz je da je država kapitulirala pred pretnjama i ucenama EU komesara i LGBT lobija.

Pod pritiscima iz Vašingtona i Brisela, i uz krajnje nediplomatsko mešanje zapadnih ambasadora u Beogradu u unutrašnja pitanja naše države, vlast je prekršila sopstvene odluke i pristala na održavanje ove sramne manifestacije.

Na samoj gej paradi moglo se videti ruganje Crkvi i Hristu, klicanje nezavisnom Kosovu, podrška Ukrajini i NATO u ratu protiv Rusije, kao i uobičajene skarednosti i vređanje javnog morala za sve gej parade u svetu. Iz svega ovoga možemo izvući nekoliko zaključaka:

1.Izvojevana je mala pobeda hrišćanske, rodoljubive, porodične i tradicionalne Srbije koja je u tri navrata izašla na velike narodne litije i porodične šetnje da brani naš duhovni i nacionalni identitet i sistem vrednosti. Ta tiha većina građana Srbije do sada je uglavnom ćutala, a sada se probudila, ustala i pobunila.

Zato je gej parada morala biti održana u okupacionim uslovima sa najmanjom mogućom trasom, bez karnevala skarednosti koji je planiran i bez bacanja cveća i oda u susret ovoj sramnoj manifestaciji. Većinska Srbija je juče ostala kod kuće poštujući državnu zabranu oba javna događaja, i Evroprajda i Porodične šetnje, ali se ispostavilo da je država zabranila samo Porodičnu šetnju.

2.Uverili smo se da na čelu države nemamo nezavisnu i suverenu vlast već kolonijalnu upravu koja nije u stanju da sprovede odluke državnih institucija već radi kako joj se naredi iz Brisela i zapadnih ambasada u Beogradu.

Podnećemo krivične prijave protiv svih odgovornih za nepoštovanje odluka MUP-a i Upravnog suda o zabrani održavanja gej parade na čelu sa Anom Brnabić koja je javno pozvala na neizvršavanje sudskih odluka, što je teško krivično delo za koje je zaprećena višegodišnja kazna zatvora.

3.Po ko zna koji put smo se uverili da predsednik Republike Aleksandar Vučić ne drži reč i da je uprkos zaklinjanju da se odluka o zabrani Evroprajda neće promeniti čak i da ga zove američki predsednik Bajden – tu odluku promenio nakon pritiska američkog ambasadora Hila.

Takođe smo bili svedoci obnove saradnje i koalicije između bivšeg i sadašnjeg režima po ovom pitanju jer je LGBT lobi u SNS podržan od strane LGBT lobija iz prozapadne opozicije iz redova SSP, DS, PSG i Zelenih svih vrsta i boja.

4.Ova borba za zaštitu porodičnih vrednosti je tek počela. Poslanička grupa SRPSKI POKRET DVERI – PATRIOTSKI BLOK biće glas narodnih litija u Narodnoj skupštini i nastavićemo da zahtevamo zabranu propagande homoseksualizma i transrodnosti maloletnim licima u Srbiji, kao i izbacivanje svih spornih LGBT sadržaja iz nastavnih planova, programa i udžbenika u osnovnim i srednjim školama.

Cilj LGBT propagande nije gej parada već prevaspitavanje naše dece i zato je veoma važno da iz narodnih litija proistekne jedan veliki društveno-politički pokret za odbranu porodice u Srbiji.

(Infoslužba Dveri)