Donor organa? ZASTRAŠUJUĆA, nova, naučna studija otkriva da su organi vađeni iz tela pacijenata čak i dok su bili u svesnom stanju

hirurgija

Izabrali ste da budete donor organa i tako učinite dobro delo, misleći da medicinsko osoblje neće uzimati vaše organe dok ne budete mrtvi i nesvesni. Ali nova, naučna studija otkriva da se vađenje organa verovatno odvija čak i dok su pacijenti još uvek svesni, iako su njihova srca prestala da kucaju izveštava portal naturalnews.com

To znači da su pacijenti potpuno svesni i da su osetili sav bol, kada je doktor brzo sekao njihova tela i uzimao njihove organe, kako bi generisao „profit transplantacije“ za korumpirani medicinski sistem.

Čak i kada vaše srce prestane da kuca, još uvek ste živi i svesni nekoliko minuta

Vi niste stvarno mrtvi kada vaše srce prestane da kuca, iako lekari to koriste kako bi vas proglasili mrtvim. „Ljudi koji su preživeli prestanak rada srca kasnije su tačno opisali šta se dešavalo oko njih, nakon što su im srca prestala da kucaju“, kaže dr Sam Parnia, istraživač koji proučava svest posle smrti. Njegove komentare je preneo Fox News:

On je rekao: „Oni bi opisivali kako su gledali doktore i medicinske sestre koji rade, kako su svesni čitave konverzacije, vizuelnih stvari koje su se događale, koje inače ne bi mogli da znaju.“

Drugim rečima, vi ste još uvek živi i svesni nekoliko minuta nakon što vaše srce prestane da kuca. Samo zato što se srce zaustavlja ne znači da se trenutno isključuje i aktivnost mozga. (Ovo bi trebalo da bude očigledno, ali korumpirani, zli medicinski sistem godinama je zataškavao ovo pitanje, pretvarajući se da je smrt trenutna, odvija se u trenutku kada srce prestane da kuca.)

„To znači da ste u suštini“ zarobljeni „unutar vašeg mrtvog tela dok vaš mozak još radi,“ prenosi Fox News. Ako ste donor organa, to je trenutak u kom lekari seku vaše telo bez upotrebe anestezije (pošto pretpostavljaju da ste mrtvi) i počinju brzo da vade vaše organe. Osećate svaki deo toga, ali ste zarobljeni unutar vašeg tela i ne možete da se pomerate ili čak vrištite.

Ako ste donor organa, pohlepne bolnice i neetički doktori mogu početi sa vađenjem organa pre nego što budete mrtvi

Doktori su pod pritiskom medicinske industrije da sakupljaju što više organa, jer su organi u bolnici besplatni, ali ta ista bolnica može da generiše milione dolara prihoda od transplantacije organa. Trgovina organima obuzeta je neetičkim medicinskim zločinima i predstavlja užasavajuću stvarnost, koju gotovo niko ne želi da prizna. Godinama se pojavljuju mnogi izveštaji koji tvrde da neki lekari besramno izjavljuju da su pacijenti umrli čak i kada nisu, kako bi počeli da uzimaju organe pre nego što srce prestane da im kuca.

Šokantna, istraživačka knjiga pod nazivom „Crveno tržište“ (Skot Karnej) dokumentuje neetičke prakse industrije trgovine organima. Podnaslov knjige je: „Na tragu svetskih posrednika za organe, kradljivaca kostiju, farmera krvi i trgovaca decom“, i navodi zastrašujuću istinu o industriji za sakupljanje organa, koju je medicinska ustanova uspešno prikrivala decenijama.

Korumpirani medicinski sistem vas tera da donirate svoje organe zarad njihove koristi, ne vaše

Ukratko, ceokupan podsticaj da postanete donor organa zasniva se na profitu medicinskog sistema. Potrebni su im vaši organi kako bi naplatili pacijentima procedure za transplantaciju organa, lekove i doživotne posete lekara. U pokušaju da ugrabe profit, oni lažno impliciraju da su, na neki način, transplantacije organa svima besplatne, kao da bolnice i doktori rade besplatno u cilju spašavanja života.  

To je velika laž.

Zapravo, transplantacija organa je veliki profitni centar za mnoge bolnice, i dok bolnice i doktori uživaju ogroman profit na ovim procedurama, oni ne daju nikakav novac porodici preminule osobe, čiji organi su uopšte omogućili čitav proces.

Zašto bi donori organa besplatno dali svoje organe dok doktori, bolnice i farmaceutske kompanije ubiraju ogroman profit od tih organa? Ako je “spasavanje života” istinski cilj, zašto onda doktori, za sve transplantacije organa, ne rade besplatno?

Odgovor je očigledan: to je veliki biznis. To je profitni centar za korumpiranu, zlu medicinsku industriju.

A ako ste donor organa, produžavate ovo veliko zlo i verovatno se podvrgavate užasnoj torturi tokom koje hirurzi uzimaju vaše organe iz tela, dok ste još živi i svesni.

Ako zaista želite da pomognete drugima, učite ljude kako da zaštite svoje organe zdravim životom, ishranom i izbegavanjem toksina. Podučavajući ljude kako da održe vlastite organe zdravim, smanjujete potrebu za transplantacijom organa, čime biste više tih organa učinili dostupnim onima koji ih čekaju.

Možete početi tako što ćete ljude naučiti da izbegavaju toksične vakcine, jer vakcine oštećuju bubrege. Hemoterapija oštećuje srce, jetru i mozak. Izlaganje glifosatnom herbicidu i drugim poljoprivrednim hemikalijama oštećuje sve vaše organe.

Takođe pročitajte MedicalViolence.com za više priča o ekstremnom nasilju koje je medicinski sistem vršio protiv ljudi.

naturalnews.com

https://www.naturalnews.com/2019-04-17-human-organs-are-cut-out-of-patients-bodies-even-while-they-are-conscious-and-aware.html