DONALD TRAMP OBEĆAO: Ako postanem predsednik otkriću zaveru i ko je zaista srušio „Kule bliznakinje“

tramp237

Tramp se zaklinje da će sprovesti punu istragu o 11. septembru ako postane predsednik

Ričard Gejdž iz pokreta Arhitekte i inženjeri za istinu o 11. septembru, rekao je da je predsednički kandidat Donald Tramp obećao da će pokrenuti punu istragu o tome šta se zaista dogodilo 11. septembra 2001. godine ako postane predsednik.

Trampa ne treba posmatrati kao političara, već kao iskrenog nacionalistu koji je svestan toga da se njegova država urušava iznutra. Amerikancima je toliko ispran mozak da oni jednostavno ne mogu da dopru do istine čak i da žele. Tramp je onaj koji im može pomoći da pronađu istinu jer je on jedini koji ističe zvanične laži. On je svakako i mnogo bolji kandidat od globaliste Kruza koji želi da baci čitav Bliski istok u tamu.

Tramp definitivno zna mnogo više o 11. septembru nego mnogi Amerikanci. Između ostalog, Amerika je napadnuta za vreme Buša.

Jeste da nije lepo što je Tramp izjavio da je muslimanski par iz San Bernardina kriv za masakr, iako zna da su ti ljudi nevini i da su deo operacije pod lažnom zastavom, ali on mora da igra po istim pravilima kao i ostali.

Koja je caka te igre? Stvar je u tome što se ne može povratiti veličina Amerike ukoliko se prvo ne razbije moć Jevreja koji kontrolišu njenu politiku, medije, obrazovanje, industriju oružja i veći deo finansija. Kada Tramp kaže da treba voditi spiskove muslimana i da treba špijunirati džamije koje su izvor antiameričkih zločina, on nije daleko od glavnog cilja.

Potrebno je samo ubaciti reč „jevreja“ umesto „muslimana“ i dobijamo varijaciju na temu koja će uništiti neokonzervativce jednom za svagda.

Tramp preti čitavom globalističkom poretku.

Dovoljna je samo jedna nezavisna zvanična istraga o 11. septembru.

Ričard Gejdž je naveo da je Tramp jedini političar u kampanji koji je odgovorio na njihovo pismo i razmotrio DVD-e i literaturu koju su mu poslali.

Malo je reći da su Gejdž i njegov pokret bili oduševljeni kada su dobili odgovor: „Hvala na knjizi i DVD-ima. Naši savetnici će detaljnije istražiti tvrdnje arhitekti i inženjera i izvući zaključke. Cenimo vašu podršku. S poštovanjem, kampanja Donalda Trampa“.

Iz Trampove kampanje nije bilo komentara o ovom odgovoru na pismo.

Kada je Tramp rekao da treba blokirati ulaz muslimana dok se ne ustanovi šta se dešava, muslimani se nisu značajno pobunili. Najveće kritike su došle od Čejnija, Murdoka i Netanijahua, koji su do guše umešani u neokonzervativne ratove i koji će završiti svoju karijeru ukoliko Tramp postane predsednik.

Naravno, oni nisu jedini koji će nadrljati. Ostaje samo da vidimo kako će se situacija dalje razvijati.

Webtribune.rs