Naslovnica IZA OGLEDALA FBI DOKAZ ZA ŠOKANTNU TAJNU: Dokument da Hitler nije ubijen već da...

FBI DOKAZ ZA ŠOKANTNU TAJNU: Dokument da Hitler nije ubijen već da je pobegao u Argentinu – FOTO

dbnsfewsdhfbhdssd

Adolf Hitler je pobegao podmornicom u Argentinu gde je živeo na dobro čuvanom ranču krajem Drugog svetskog rata i patio od astme i čireva, sudeći po senzacionalnim tvrdnjama koje je nedavno objavio FBI.

Neverovatni set fajlova pokazuje da je FBI,  Edgara Huvera, ozbiljno shvatio tvrdnje da je Hitler živ i da je njihovom timu dodeljen zadatak da proveri navode.

U zapanjujućim dokumentima su izneseni detalji kako je argentinski begunac tvrdio da je pomogao Hitleru, dvema ženama i drugim Nemcima da se iskrcaju iz podmorice u južnoameričkoj državi otprilike dve i po nedelje nakon pada Berlina u aprilu 1945. godine.

Hitler i njegovi drugovi su zatim konjem krenuli u brda južnih Anda, a plan je bio da se grupa od 50 ljudi useli sa nemačkim porodicama u obližnjim selima.

[adsenseyu1]

Argentinski obaveštajac koji je pružio ovu informaciju vlastima SAD u nadi da će zauzvrat dobiti azil, nije imenovan u papirima.

Ipak, dao je opis Hitlera novinaru za Los Anđeles Egzeminer 29. jula 1945. godine, govoreći da nacista „pati od astme i čireva, da je obrijao brkove i da ima dug razmak od nosa do gornje usne“.

hitler dokaz fbi da je pobegao u argentinu

Klikni na foto za uvećanje

Obaveštajac je čak dao i uputstvo kako da se dođe do Hitlera rekavši: „Ako odete u hotel u San Antoniju, Argentina, srediću da vas tamo dočeka čovek i pokaže vam gde je ranč u kojem se nalazi Hitler“.

„Naravo, žestoko je čuvan, rizikovaćete život ako odete tamo“.

Adolf Hitler3

Privatni snimak Hitlera, dobijen od njegovog obezbeđenja

Informacija je nekako došla do legendarnog Džej Edgar Huvera koji ju je prosledio u Ratno odeljenje tajne službe.

Rezultat istrage je ovaj dokument iz koga se jasno vidi da Hiler nije izvršio samoubistvo već da je otišao u Argentinu gde je živeo sve do svoje smrti.

Webtribune.rs