DEJAN LUČIĆ: „Šta će se dogoditi ako vladari sveta krenu na Rusiju“?

„U Vašingtonu i Briselu su mi rekli da NATO neće mirno gledati kako Dodik dovodi u pitanje opstanak Oružanih snaga BiH“ – otkrio je Kristijan Šmit za Glas Amerike i objasnio da to znači da će Alijansa poslati dodatne trupe i primeniti silu i „vojska RS neće nastati“.

Šta je Šmitu „izletelo“? Da li je to samo slobodno tumačenje slobodnog građanina u balkanskoj avanturi ili su anglosaksonski mediji počeli pripremu globalne javnosti koja treba da obezbedi legitimitet nove intervencije NATO protiv Srba?

Šta će biti „Račak 2“ i ko će zaustaviti britanske ideje i lokalne izvršioce? – za „Fakte“ govori ekspert za tajna društva i službe, novinar Dejan Lučić.

On objašnjava da je, od izlaska iz EU,London počeo da pravi globalnu Britaniju i da su joj glavna poluga na terenu brojna džihadistička udruženja koja je stvorila.

Pratite naše odabrane najbolje vesti na našem “Telegram” kanalu na Android telefonima preko instalacije na Play Prodavnici ili desktop računarima OVDE

– Prvo, Englezi su napravili Muslimansku braću 1926. godine, kao i Al Kaidu (što znači Baza) i Talibane. Iza ISISA su britanska, američka i izraelska služba. Cilj je bio da ostvari plan INONA – stvaranje velikog Izraela tako što će se sve okolne države od Severne Afrike i Bliskog Istoka do Ukranije rasparčati po regionima. Zato su Amerikanci napravili Arapsko proleće da raskomadaju Libiju i Siriju.

* Kako će dejstvovati na Balkanu?

Plan za Balkan je uništenje Republike Srpske na dva načina.

Prvo, islamisti u BiH su snabdeveni velikom količinom snajpera i Srpska treba da bude napadnuta sa svih strana. Onda u malim grupama od 5 do deset ljudi, treba da se ubace u Republiku Srpsku i da prave terorizam. Kada dođe do terorističke destabilizacije RS, jer ona ima samo policiju, onda bi uleteo NATO.

On od 2003. ima sporazum da EU sa svojom vojskom i NATO mogu intervenisati ako dođe do destabilzacije BiH. Oni će izazvati destabilizaciju uz pomoć mudžahedina, a onda će Srbi da reaguju. Potom će oni da pošalju NATO vojnike i da faktički okupiraju RS.

* Da li mogu da uđu u Republiku Srpsku bez odobrenja Banjaluke?

– Mogu da rade šta god hoće, jer nikoga ništa ne pitaju.

* Dodik je rekao da će u slučaju problema sa NATO pozvati prijatelje. Da li su problemi sa NATO samo problemi direktno sa tom organizacijom ili se u ovom kontekstu mora imati u vidu sprega NATO-Velika Britanija-teroristi u BiH?

– NATO, Britanija i SAD kontrolišu sve teroriste. Teroristi ne ratuju za džabe, nego dobijaju platu od nekoga. Ako pare ne daju Amerikanci, tradicionalno novac daju Saudijska Arabija i Katar.

* Šta je uloga službi u sprečavanju događaja koje ste opisali? Da li jedna Nemačka mirno posmatra to što već rade američke i britanske službe preko islamista i na druge načine ili ima aspiracije da ih zaustavi?

– Nemci su najjači u kontroli Albanaca na Kosovu. U BiH su treći, iza dejstava SAD i Engleza. London je broj jedan, jer daje pamet, predloge i ideje i ima na raspolaganju opozicione političke stranke koje su spremne da odrade bilo šta da dođu na vlast. Amerikanci daju logistiku.

Metod će biti da se uhapsi Dodik ili da se na neki drugi način onesposobi – recimo da se izvrši atentat ili saobraćajna nesreća. Sva njihova negativna energija je usmerena prema njemu a ne postoji niko ko bi mogao da uskoči da ga zameni.

NJihov najlogičniji plan je da se likvidira Dodik snajperom ili otrovom ili saobračajnom nesrećom. To je metodologija britanske službe. Đinđića je ubio snajper. Takođe, uvek podmetnu nekoga drugog – Osvald Li Harvi je osuđen za ubistvo Kenedija i potom je i sam ubijen, priča završena. A Kenedija je ubio šofer koji ga je vozio. Zato je Žaklina bežala preko gepeka, dalje od njega. Da je bežala od snajperiste, bežala bi na dno automobila.

Dakle, Dodik je u opasnosti od likvidacije, posle čega bi vlast preuzele opozicione stranke. Sve su napravljene od strane engleske i američke službe. NJima je obećana sva moguća vlast da naprave unitarnu Bosnu, vežu Srpsku i srpski narod. Dodik je ono što je bio De Gol u Francuskoj…

* Da li Dodiku mogu da pomognu bezbednosne službe Srbije, ili su i one premrežene Britancima?

Dodika jedino mogu da čuvaju Rusi. On se ne čuva samo tako što se oko njega stave neki ljudi da ga čuvaju, nego tako što svoj posao radi obaveštajna diplomatija. To se radi tako što Nikolaj Patrušev zove šefa CIA ili MI6 i kaže: ako budete dirali Dodika, mi ćemo vama likvidirati tog i tog. Nekoga ko je njima drag -recimo, nekoga ko je njihov kandidat u Nemačkoj. To znači – nemojte da vam pada na pamet.

Đinđić je ubijen jer je postojao konsenzus službi pošto uvek stradaju oni koji kobajagi sede na nekoliko stolica. Jer, onda niko ne garantuje. Bolje da vas štiti jedna ozbiljna služba.

* Koliko balkanske zemlje uspevaju da iskontrolišu razne službe, a koliko strane službe kontrolišu političare na Balkanu?

Sve političare na Balkanu kontrolišu službe Britanije, Amerike, Nemačke i Francuske. Đinđića je kontrolisao BND, ali je izdao Nemačku tako što je dozvolio da Amerikanci kupe Sartid koji ima i luku na Dunavu. To je glavno. Ono oko Kosova lepo zvuči, ali ubija se zbog love. Za Nemačku su Dunav i Vojvodina od strateškog interesa.

* Mediji su dugo forsirali priču da u Srbiju ulazi veliki arapski kapital. To je tačno, ili je to marketing? Čiji je to interes?

-Nije tačno. Arapi su britanska služba. Bin Zajeda sam lično upoznao, razgovarali smo o ISISu i njenom šefu Semjuelu Eliotu. Turska je u dobroj meri pod uticajem SAD i Velike Britanije koje polako ruše Erdogana, ekonomski je devalviran, narod je izašao na ulice i to dalje ide svojim tokom.

Sve države Bliskog Istoka su pod kontrolom Britanaca jer su tokom Prvog svetskog rata izvršili revoluciju preko masona Kemala Ataturka. Turska je rasparčana, a od arapskih zemalja je napravljena gomila sitnih država.

Lorens od Arabije je u ime Londona podsticao Arape na sukob sa Turcima. Britanci su dovlačili municiju, napravili građanski rat u Turskoj, Arapima obećali celovitu državu i, naravno, slagali ih, a Lorensa od Arabije likvidirali (imao je nesreću na motoru) i na njegovo mesto doveli sadašnju saudijsku kraljevsku kuću. Ona je najverniji saveznik SAD i Engleske.

*Kako će ići destabilizacija istočnog bloka zemalja? Poljska, Bugarska,Rumunija?

Najslabiji uticaj anglosaksonaca je u Bugarskoj. Bugari su spremni da pređu na stranu Rusa. Rumuni to misle, ali se boje. Mađari su već na strani Rusa. A Poljaci su najodaniji saveznici Vašingtona i Londona. Britanci i Amerikanci su spremni da ratuju po poslednjeg Poljaka i poslednjeg Ukrajinca. Litvanija, Letonija, Estonija, te patuljaste zemlje kontrolišu Britanci i SAD.

* Hoće li to dozvoliti Nemci i da li nemačke službe u saradnji sa nekim drugim mogu da se pokažu efiksanima?

Nemačka je okupirana. Pod kontrolom je cionista. Ona je izmanipulisana država. Saradnja među službama postoji, ali pre svega sa ljudima iz nemačke obaveštajne službe koji su sa istoka Nemačke i sa nemačkim patriotama! Jer, nemačke patriote znaju da svako guranje te zemlje u rat protiv Rusa nači nestajanje – prženje Nemačke. U Drugom svetskom ratu je poginulo između 30 i 40 miliona sovjetskih građana. To znači da Rusi nemaju nameru da im pogine ni jedan vojnik. Nego, ko se bude mrdnuo da krene u rat protiv Rusije, odmah će njihov generalštab da bude spržen.

U Americi u Briselu sedište NATO, pa baze Avijano i one u Nemačkoj. To samo kao priprema. A ako ovi ne stanu ni tada, ide se iz podmornica koje su na ivici u međunarodnim vodama na Istočnoj i Zapadnoj obali SAD. One leže po šest meseci na dnu, naoružane atomskim projektilima. One ne gađaju nagore, nego dno. To diže talas od 200 metara, pravi cunami i potapa Istočnu obalu, a od Zapadne se odvaljuje Kalifornija i Zapdna nestaje. Obe nestaju u roku od pola sata od početka rata.

Znaju to Amerikanci i neće se odlučiti da idu u rat. Da je rat realna pretnja, Rusija ne bi isporučivala uranijum kojim se greje i osvetljava cela Istočna obala.

Na našem “Telegram” kanalu možete pratiti naše odabrane najbolje vesti i one koje ne objavljujemo na drugim mrežama. “Telegram morate instalirati na mobilnim telefonima preko Play Prodavnice.  OVDE

Diana Milošević (fakti.org)