ČUDNA TEORIJA: Merilin Monro ubijena zbog saznanja o vanzemaljcima?

Smatra se najsenzualnijom ikonom lepote 20. veka, priča i život Merilin Monro obavijeni su stotinama teorija zavere.

Ove strogo poverljive informacije počele su da stižu u ruke dr Stivena Grira 1994. godine, koji je tada vodio istraživačku grupu o vanzemaljcima pod nazivom „Projekat obelodanjivanja“.

Informacije se mogu pronaći i u knjizi Donalda R. Burlesona „NLO i ubistvo Merilin Monro“, objavljenoj 2003. godine.

U skorije vreme, dokumentarac pod nazivom „Unacknowledge“ u režiji Majkla Macola, proučavaoca američke istorije sa vanzemaljcima, takođe uverava da je smrt ove dive posledica prevelikog broja informacija  koje je imala u vezi sa fenomenom NLO.

U dokumentarcu, Stiven Grir se poziva na temu o kojoj je ranije bilo reči, ali koju glumica nije otkrila.

Prema tajnom izveštaju CIA-e, napisanom 2. avgusta 1962. godine, glumica i holivudska zvezda, koja je imala aferu sa predsednikom Kenedijem, počela je previše da „blebeće“.

„Postojala je opasnost da otkrije veliku tajnu javnosti, jer joj je smetalo to što joj je Džon F. Kenedi posvećivao malo pažnje“.

Ovi podaci su dobijeni u telefonskom razgovoru sa Hauardom Rutbergom, njujorškim trgovcem koji je to saznao od novinarke Doroti Kilgalen, koja je misteriozno izvršila samoubistvo 1965. godine.

„Rutberg je rekao da je Merilin imala štošta da kaže. Jedna od ovih ’tajni‘ je bila to da je predsednik posetio tajnu vazdušnu bazu u cilju inspekcije „stvari“ koje dolaze iz svemira.“

Merilin je u više navrata zvala državnog tužioca i žalila se kako je ignorišu predsednik i njen brat.

„Pretila je da će održati konferenciju za štampu i otkriti istinu o vanzemaljcima.“

To bi mogao da bude motiv za delovanje Agencije odgovorne za nacionalnu bezbednost, odnosno za „naređenje za likvidaciju glumice“.

Sledećeg dana, 3. avgusta 1962, Merilin Monro je pronađena mrtva u svom stanu, u Los Anđelesu.

Uzrok smrti – „samoubistvo” .

Bilo da je to istina ili ne, o životu Merilin Monro i dalje se priča, decenijama nakon njene smrti.

Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti naše najbolje vesti kao i one koje ne objavljujemo na drugim mrežama zbog specifičnog sadržaja

Naš Telegram kanal – https://t.me/webtribune

Webtribune.rs