BOMBA PROF. DR VELIMIRA ABRAMOVIĆA: Svetom ne upravljaju ni Jevreji ni Amerikanci već TAJNA RUSKA ELITA – OVO JE ONO ŠTO NIKO NE ZNA – VIDEO

velimir abramovic

Odavno je eksperiment Stiva Milgrama pokazao da će uvek neko ko nemilosrdno gazi po drugima, neko ko je psihopata po pirodi da bude vođa grupe, što se i danas uviđa u piramidi svetske moći-na vrhu svake organizacije, bilo ekonomske bilo političke, su psihopate.

Prof. Dr Velimir Abramović primećuje da su i mnogo pre našeg vremena svetom vladale psihopate. Džingis Kan, Napoleon, Aleksandar Makedonski i mnogi drugi, kako kaže, nisu bili normalni.

On dodaje da je sama ta žeđ koju su imali da se silom osvoji svet prvo nemoguća i da je jedini koji je to uspeo zapravo Tesla:

„Tesla je osvojio svet, on je napravio izume koje svi želimo da koristimo, on nam je dao nešto za čim svako trči da ga ima, od mobilnog telefona do kompjutera. Teslina duhovna država je internet sa pet milijardi ljudi“.

Danas, posle Asanža, kaže da ne postoji čovek koji o političarima ne misli sve najgore:

„Uništeno je poverenje u poštenje političara. To je uradila ruska vojna obaveštajna služa koja sada sa nivoa oklopnih transportera, brodova i aviona prelazi na nivo informatičke borbe.  Taj nivo duhovne indukcije je osnovni način na koji funkcioniše ruski elitni filozofski krug, na krajnje uspešan način od koga nema odbrane“.

Prof. tvrdi da svetom vlada  ezoterijska ruska elita koju mi danas uopšte ne razumemo, kao ni način njenog funkcionisanja.

Podsećajući kako je uvedena  privatna institucija Sistem federalnih rezervi, dr Abramovič ukazuje da je preko te, jedine nedemokratske institucije u Americi u čiji uvid nema ni Senat ni Kongres, ruski udeo u Americi ogroman.

„Rusa u Americi danas ima oko 25 miliona. Nisu džabe direktor CIA-e, FBI-a optužili Trampa da su ga izabrali Rusi. Oni su shvatiili da Rusi iz Amerike vladaju Rusijom, koristeći Ameriku kao polugu.“

On dodaje da ako pogledamo istorijat Nato-a ahvatićemo da je on isto ruski.

„Ko je inspirator osnivanja NATO pakta? Pa Malteški vitezovi. Ko upravlja Malteškim redom? Pa Rusi“.

Dr Abramović naglašava da je ambasada vojnog reda Malteških vitezova, koja se nalazi u centru Beograda, zapravo ambasada NATO-a.

Rusi i Amerikanci su, kako navodi, jedna ista firma i među njima, dodaje, ne treba praviti razliku:

„Postoje razlike na sceni ali je isti scenarijo, ista režija, ista dirigentska palica. Oni su se dogovorili kako da vladaju svetom“.

Čak je, kako tvrdi, i Vesko Savić na preporuku Rusa unajmljen od strane Amerikanaca da napravi portret Slobodana Miloševića, koji će se kasnije ispostaviti kao idealan profil za tranzicioni period između komunizma i nacionalizma.

Zašto prof. Abramović svrstava Miloševića, pored Napoleona i Hitlera u red psihopata i da li zaista postoje sumnje da nije umro u Hagu već da je otišao u Rusiju saznajte u videu.

Webtribune.rs