Naslovnica IZA OGLEDALA Bivši telohranitelj Majkla Džeksona otkrio istinu o njegovom intimnom životu

Bivši telohranitelj Majkla Džeksona otkrio istinu o njegovom intimnom životu

Prema bivšem telohranitelju Metu Fidesu, niko nije znao šta se dešava u ličnom životu pevača. On je otkrio intimne detalje i razloge optužbi koje Majkl Džekson nikada nije mogao da prevaziđe.

Majkl Džekson je bio jedan od najpopularnijih pevača na celom svetu i ujedno jedan od najmisterioznijih likova o kome poslednjih godina kruže čudne glasine vezane za njegov privatni život.

Met Fides, bivši telohranitelj i poverljivo lice pevača, ispričao je tokom podkasta Stripping Off With Matt Haycox da je kralj popa imao žene, koje su pažljivo skrivane od javnosti.

„Majkl je bio pravi ženskaroš“, priznao je Džeksonov telohranitelj. „Mi smo se jako trudili da njegove devojke i žene ne budu viđene u javnosti. Diskografska kuća Motown, sa kojom je Majkl imao ugovor, isprala mu je mozak i zabranila mu da se pojavljuje u javnosti sa ženama, jer je to moglo dovesti do smanjenja njegove ženske fan-baze“.

Osim toga, Fiddes je pričao o optužbama protiv pevača za čudno postupanje sa malom decom, smatrajući da je pevač namerno oklevetan kako bi se stavio kraj njegovoj uspešnoj karijeri.

„On je zaista bio zainteresovan za žene. Ali ako želite nekoga da uništite — optužite ga za zlostavljanje dece, ubistvo ili silovanje. Čim ga optuže za to, njegovoj karijeri je kraj“, izjavio je on.

Takođe je ispričao da je pevač teško podneo optužbe i da se nije oporavio od njih sve do svoje smrti.

Webtribune.rs

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social