Naslovnica IZA OGLEDALA Bivši pilot i agent CIA: Kule u Njujorku nisu srušili teroristi, to...

Bivši pilot i agent CIA: Kule u Njujorku nisu srušili teroristi, to je nemoguće – VIDEO

[adsenseyu2]

fdgfdkbvnfk1439762

[adsenseyu3]

O rušenju Kula bliznakinja 11. septembra 2001. godine do sada smo imali prilike pročitati mnogo teorija. Uglavnom se sve slažu da tu nisu čista posla i da nije onako kako je objavljeno. Američki pilot Džon Lir objašnjava zašto je rušenje kula po zvaničnoj verziji bilo nemoguće.

Džon Lir (65) je inače bivši američki pilot i agent CIA, dakle vrlo pozvan da objasni šta se ustvari desilo.

On tvrdi da putničkim avionima nije moguće izvesti takav napad jer je neostvarljiva brzina od 870 kilometara na samo 300 metara visine zbog gustine vazduha.

On smatra da se avion nije mogao onako kao na snimcima da uvuče praktično neoštećen, već je prilikom zabijanja u zgradu moralo mnogo delova da otpadne kao i da su neki delovi poput motora praktično neuništivi a oni nisu nađeni.

[adsenseyu1]

Motori aviona bi posle udara u konstrukciju, i pored udarca, ipak zadržali svoj osnovni oblik, navodi ovaj penzionisani pilot.

On je jedini pilot koji je ikad dobio sertifikat Federalne avio-administracije, a poseban značaj ima i što je bivši službenik CIA, pošto je leteo širom sveta za tu obaveštajnu agenciju.

https://youtu.be/YQBlv7sZGVE

Džon Lir kategorički tvrdi da otmičari koji su navedeni ne mogu upravljati ovakvim avionima jer nemaju potrebno znanje za to.

Neiskusni piloti ne mogu da upravljaju takvim tipovima aviona. To je jednostavno nemoguće, tvrdi Lir.

[adsenseyu4]

Podsetimo da je do sada najupečatljivija teorija o rušenju američkih kula ona koja tvrdi da su kule oborene tempiranim uređajima sa mini nuklearnim bombama.

Uporište za tu tvrdnju su ogromne rupe uspod temelja zgrada koje mogu da naprave samo mini nuklearne bombe.

Ovih dana javili su se u Rusi koji tvrde da su sa istim bombama i Ukrajinci srušili vojnu fabriku u Donjecku.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]