BIVŠA MUSLIMANKA ZAPANJILA SVET: Šveđani neće imati državu u roku od 50 godina – EVO ŠTA IM SE DOGAĐA …

stokholm svedska

Mona Volter je Somalka koja je došla u Švedsku 90-ih. U Somaliji nikada nije bila religiozna, ali u Švedskoj je bila manje-više prisiljena da ide u džamiju i nosi hidžab

Nakon nekoliko godina pobunila se, napustila islam i postala ateista. Na kraju je počela da veruje u Isusa i okrenula se hrišćanstvu, piše Ingridocharia.

“Dugi niz godina pokušavala sam da nateram Šveđane da shvate kakav je muslimanski cilj – preuzimanje vaše zemlje. Prvo će zahtevati šerijatske sudove, kao i u Velikoj Britaniji” – kaže ona.

Ali mejnstrim mediji ne žele da slušaju Monu Volter. Oni je nazivaju kontroverznom, a većina Šveđana ne želi da čuje njene poruke, koje smatraju suviše zastrašujućim, prema blogu Ingrid i Maria.

“Šveđani su uvereni da će se švedski zakoni uvek primenjivati​ u njihovoj zemlji. Ali pitajte bilo kog Engleza da li je pre 30 godina verovao da će Britanija imati legalne šerijatske sudove 2019. godine. Niko ne bi pomislio da je to moguće.”

“Ako Švedska prizna šerijatske sudove, muslimani će imati nove zahteve, kao što je dozvola da upravljaju vlastitim enklavama bez uplitanja švedskog društva i zakona. Krajnji cilj je šerijat koji će vladati celom Švedskom.” – rekla je ona.

“Ako postoje neke plavuše i plavooke Šveđanke, tada će to biti svejedno – jer će uskoro sve one biti iza nikaba i burki ” – navodi Mona.

“Ono što muslimanski političari žele jeste promena zakona kako bi muslimani u Švedskoj dobili dozvolu da žive pod šerijatskim zakonom. Oni žele da vladaju vlastitim područjima bez poštovanja sekularnih zakona Švedske.”

“To je dugoročni cilj i islam ima puno strpljenja. Kako oni kažu: Vi imate satove, a mi imamo vreme” – nastavlja ona.

Pre izbora 9. septembra prošle godine većina švedskih novinara bila je histerična u vezi sa nacističkom strankom Nordijskog pokreta otpora. Oni su dobili 2106 glasova, što jasno pokazuje da Šveđani nisu zainteresovani za nacional-socijalizam.

Ali, čini se da se niko ne boji činjenice da Švedska sada ima oko milion muslimana u zemlji, od kojih su se mnogi infiltrirali u političke stranke kako bi promovisali svoje interese. Pitanje je kada će muslimani formirati svoju vlastitu stranku u Švedskoj.

U Belgiji je Islamska stranka bila vrlo uspešna u poslednjih nekoliko godina, s političkim ciljevima kao što je stvaranje “100 odsto islamske države” i uvođenje šerijatskog zakona. Oni kažu kako će Belgija imati muslimansku većinu za samo 12 godina.

“Jedino rešenje za Švedsku je pokretanje masovne repatrijacije ljudi koji misle da je ovde sve “haram” i koji ne žele da postanu deo društva i odbijaju da se asimiluju.”

Ako to ne učinimo, islam će preuzeti Švedsku za 50 godina. Demografija je vrlo jasna – za 100 godina igra je gotova – zaključuje Mona.

(novi-svjetski-poredak.com)