BIBLIJSKO PROROČANSTVO koje najavljuje SMAK SVETA: Posle 2.000 godina rođeno prvo crveno tele – VIDEO

vulkan smak sveta3

Verska organizacija „Institut Hrama“ u Jerusalimu detaljno pregleda crvenu kravu, rođenu u Izraelu prošlog meseca, za koju se veruje da bi mogla da ispuni proročanstvo zapisano u jevrejskim i hrišćanskim svetim knjigama.

Knjiga Brojeva, poglavlje 19 Svetog pisma detaljno opisuje kako je Bog rekao Mojsiju i sinovima Izrailjevim da donesu „zdravu crvenu junicu bez mane“, koja će biti spaljena u okviru obreda očišćenja.

Smatra se da je žrtvovanje crvene junice veoma važno za izgradnju trećeg hrama u Jerusalimu, za koji neki teolozi tvrde da može da utiče na povratak mesije i Sudnjeg dana.

Do sada su retke crvene junice uglavnom diskvalifikovane zbog nedostataka, ili zato što su steone, pa je najnovija kandidatkinja privukla veliku pažnju Instituta. Ona je za sada besprekorno crvena i bez mrlja, ali to bi moglo da se promeni kako bude rasla.

Institut Hrama je osnovan 1987. godine, a njegov glavni cilj je obnova Svetog hrama u Jerusalimu. Organizacija na svom sajtu piše da „u proteklih 2.000 godina nije bilo crvene junice“.

– Ukoliko ih sada ima, da li je ovo era u kojoj će nam biti potrebne? – navodi se na sajtu organizacije.

– Nedelju dana nakon rođenja, crvena junica podvrgnuta je sveobuhvatnom pregledu rabina stručnjaka, koji su utvrdili da je trenutno prihvatljiv kandidat za biblijsku crvenu junicu (para aduma) opisanu u Knjizi Brojeva, poglavlju 19 – saopštava organizacija na Jutjubu.

Posle tri meseca, životinja će ponovo biti pregledana kako bi se utvrdilo da li su se pojavili nedostaci, koji bi značili da će biti diskvalifikovana.

(Blic.rs)