Naslovnica IZA OGLEDALA Apolo astronaut, Dr Edgar Mičel otkriva: Vanzemaljci su sprečili rat između Rusije...

Apolo astronaut, Dr Edgar Mičel otkriva: Vanzemaljci su sprečili rat između Rusije i SAD-a!

edgar- micel

Bivši astronaut NASA-e, dr Edgar Mičel, tvrdi da su miroljubivi vanzemaljci posetili zemlju kako bi sprečili rat između SAD-a i Rusije.

Astronaut sa Apollo 14 tvrdi da su vanzemaljci sprečili da se Hladni rat pretvori u Treći svetski rat 1940-ih i 1950-ih godina.

U intervjuu za Mirror, bivši astronaut je rekao: “Vajt Sends je bilo tlo za procenu nuklearnog oružja, i to je ono što je zainteresovalo vanzemaljce. Oni su proučavali naše vojne sposobnosti.“

[adsenseyu1]

On je takođe naveo da su vanzemaljci želeli da ostanemo daleko od rata, i da su želeli da pomognu Amerikancima i Rusima da uspostave mirne veze jedni sa drugima.

Šesti čovek na Mesecu takođe tvrdi da će i drugi oficiri reći isto. On kaže da su, tokom razgovora, mnoge njegove kolege, koje su radile u silosu tokom kasnih 1940-ih godina, izjavile da su bili svedoci neidentifikovanih letećih objekata kako lete iznad tih raketnih silosa, samo da bi ih onemogućili.

On takođe tvrdi da su mu neki oficiri, koji su postavljeni na obali Pacifika, rekli kako će vanzemaljci oboriti njihove rakete iz njihove letelice.

Mnogma od nas je teško shvatiti ove tvrdnje, ali bivši astronaot, međutim, govori otvoreno, pokazujući svoju veru u inteligentan život u svemiru.

[adsenseyu5]

Na pitanje kako su vanzemaljci izgledali, Mičel je rekao da su oni bili veoma tipični, ista velika glava sa velikim očima i malim crtama lica, i abnormalno telo.

Mičel takođe smatra da su „sivi“ vanzemaljci sleteli u Rozvel 7. jula 1947. godine, a nekoliko njih je zarobljeno.On tvrdi da je američka vlada lagala o sletanju kako napredna tehnologija ne bi pala u ruske ruke, ili bilo kog američkog neprijatelja.

“Idealan plan akcije je bio jednostavno da se laže o tome, i da se sve drži u tajnosti, što je stvorilo iluziju za javnost i državne službenike. To su obeležili kao “iznad strogo poverljivog“.

Međutim, pre devet godina, NASA je rekla da niti je primetila neidentifikovane leteće objekte, niti organizacija krije tajne o vanzemaljskom životu na Zemlji. NASA je nastavila, rekavši da ne deli mišljenje dr Edgara Mičela po pitanju NLO-a ili vanzemaljaca koji dolaze na Zemlju.

Webtribune.rs

[adsenseyu6]