AKOPOV: Rat u Ukrajini zapravo ima mnogo veće ciljeve od onih koji se vide

Politikolog Pjotr Akopov u intervjuu za Ukraina.ru rekao je da se aktivno preoblikovanje sveta odvija pred našim očima.

Da bi se što bolje pripremio za preoblikovanje sveta i odbranio svoje pozicije, za kolektivni Zapad je veoma važno da Rusija bude na njihov način preusmerena na ukrajinskom frontu.

Ciljevi Zapada su ambiciozni,  pokušava da se pregrupiše kako bi se suprotstavio nezapadnom svetu koji čine Rusija, Kina, Indija, Arapi.

Ova konfrontacija će imati različite oblike, ne samo vojne,  a Zapadu treba da maksimalno produži sukob u Ukrajini, precizirao je ekspert.

„Pokušavaju da nam prodaju sukob u Ukrajini po višoj ceni. Ne radi se samo o otvorenom sukobu između Zapada i Rusije”.

“Počelo je ubrzano prekrajanje celokupne svetske arhitekture. Zapad više razmišlja o tome, a ne samo da Rusija što duže zaglavi u Ukrajini“, objasnio je Akopov.

Dakle, Rusija samo treba da dovede aktuelnu specijalnu operaciju do njenog logičnog kraja. Nama je potrebno opkoljavanje Kijeva, potreban nam je „kotao u Donbasu“ i rešenje svih glavnih zadataka koji su nam se našli na putu, zaključio je politikolog Akopov.

Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti naše najbolje vesti kao i one koje ne objavljujemo na drugim mrežama zbog specifičnog sadržaja

Naš Telegram kanal – https://t.me/webtribune

Webtribune.rs