7 jednostavnih načina da razvijete svoje telepatske sposobnosti

fdwffddfsd

Telepatija je prenos slanja i prijema misli od jednog živog bića do drugog. Pored korišćenja telepatije za komunikaciju od osobe do osobe, možete komunicirati sa kućnim ljubimcem ili biljkom.

Svi smo mi telepatski komunicirali sa našim prijateljima, porodicom, saradnicima i čak životinjama, a da možda nismo bili svesni toga. Učenje kako da razvijemo svoje telepatske sposobnosti zahteva vežbanje, ali je prilično lako i zahteva strpljenje i otvoren um.

Koje su koristi?

 • U stanju ste da komunicirate sa biljnim carstvom, životinjskim carstvom ili čak bićima iz drugih dimenzija kao što su naši voljeni koji su preminuli, duhovni vodiči, vaše uzvišeno ja ili čak anđeoska oblast.
 • Moglo bi se reći da je telepatija precizniji način komunikacije nego izgovorene reči. Da li ste ikada imali osećaj kao da vam neko govori jednu stvar, ali vam šalju drugačiju telepatsku poruku?
 • Ponekad reči nisu dovoljne za poruku koju pokušavate da prenesete.

Šta ste vi – bolji pošiljalac ili primalac?

Neki od nas su jači pošiljaoci informacija a neki snažnije primaju poruke od drugih.

Vi ste prirodni primalac ako...

 • Pokupite mleko, na primer, ili neku drugu stvar koja je potrebna nekome kod kuće, ali nije u mogućnosti da vas nazove i zamoli da uzmete tu stvar.
 • Stupite u kontakt sa prijateljem ili članom porodice baš kada su razmišljali o vama.
 • Rešenja za vaše dileme prirodno naviru u vašoj glavi bez ikakvog napora.
 • Ljudim vam često govore da ste im uzeli reči iz usta.

Vi ste prirodni pošiljalac ako…

 • Razmišljate o tome kako bi bilo lepo kad bi vam neko doneo kafu i, gle, neko svrati sa šoljom kafe.
 • Ljudi lako padaju pod uticaj vas i vašeg raspoloženja.
 • Kućni ljubimci prate vaše komande bez da izgovorite i jednu jedinu reč.

7 načina da razvijete vaše telepatske sposobnosti

 1. Vežbajte sa partnerom – Vežbanje slanja i primanja sa partnerom je jedan od najboljih načina da razvijete svoje telepatske sposobnosti. Odlučite ko je pošiljalac, kada ćete slati a zatim zamenite uloge.
 2. Počnite polako i lagano – Počnite slanjem jednostavnih poruka kao su jedna boja dnevno ili jedan oblik dnevno u ugovoreno vreme. Sledeće nedelje ćete možda želeti da pošaljete oblik u boji. Nakon još jedne nedelje pokušajte da pošaljete osobu, ako što je policajac itd.
 3. Verujte u sebe – Verujte da možte da razvijete svoj telepatski dar i da ste vrlo dobri u tome. Kada sumnjamo u sebe, blokiramo čitav proces. Korišćenjem pozitivnih afirmacija kao što je: “Telepatija je laka za mene da je razvijem i to radim sa samopouzdnjem i lakoćom“ će uvećati vaše samopouzdanje.
 4. Relaksacija – Kada je vaš um opušten i smiren poruke, slike i impresije će teći od i do vas mnogo jasnije i bez napora.
 5. Pojačajte misao i opustite je – Kada vežbate slanje forme misli, osnažite je svetlom i energijom, pošaljite je a zatim je otpustite bez više razmišljanja o toj misli. Ne držeći se za tu misao pravite čist put i primaocu je lakše da primi vašu misao jasno i čisto bez konfuzije.
 6. Vizualizacija – Slušanje meditacije će vam pomoći da razvijete svoje veštine vizualizacije. Kako biste postali efikasan pošiljalac morate da budete sposobni da vidite objekat i boju kako bi poslali sliku. Meditacije će vam pomoći da izoštrite svoje veštine vidovitosti.
 7. Verujte – ne pogađajte – Kada ste u režimu primaoca, držite se prvog utiska koji primite, ne analizirajte ga. Izostavite svoj um/ego i verujte da je ono što primate tačna informacija.

Kodeks etike i telepatije

Kada se jednom naviknete na korišćenje svog dara za telepatiju, to može biti primamljivo da pokušate da utičete na druge u svoju korist. Oni koji misle da se poigraju pokušavajući da manipulišu slobodnom voljom druge osobe u sopstvenu korist, neka razmisle još jednom!

Ponekad smo svedoci toga kako naši voljeni prave nezdrave izbore ta sebe u želimo da im pošaljemo aktivne misli da im pomognemo u teškim vremenima. Umesto da pokušavate da direktno utičete na njih, pošaljite im misli ljubavi, mira, radosti i harmonije. Možda možete čak da im pošaljete njihovu sliku gde su nasmejani i srećni.

Ovi predlozi ne utiču na slobodnu volju drugih, što je inače velika karmička zabrana. Nikada ne želimo da utičemo na druge u našu ličnu korist. Da li biste bili u redu sa tim da neko pokušava da kontroliše  vaše misli? Sigurni smo da je odgovor veliko Ne, hvala!

Poslednji predlog bi bio da vodite telepatski dnevnik da dokumentujete svoje rezultete sa različitim partnerima, doba dana, vaša raspoloženje itd. Telepatski dnevnik će vam pomoći da pratite svoj napredak, što je važno kako biste mogli da proslavite napredak koji ste ostvarili.

Webtribune.rs