Naslovnica IZA OGLEDALA Zastrašujuća Nostradamusova predviđanja za 2022: „OPASNA GODINA PRED NAMA“

Zastrašujuća Nostradamusova predviđanja za 2022: „OPASNA GODINA PRED NAMA“

Apokaliptični scenario koji živimo u poslednje vreme možda se neće završiti 2022. godine, baš naprotiv.

U nastavku sledi pet zastrašujućih Nostradamusovih predviđanja za 2022.

Najpoznatiji vidovnjak svih vremena, Nostradamus, predvideo je razne nedaće za godinu koja tek treba da počne. „Velike krvave nesreće i glad“, počinje stranica posvećena sledećoj godini.

Predskazanja se nalaze u knjizi „Proročanstva“, napisanoj 1555. godine. Proročanstva sežu do 3797. godine, pa stoga pronalazimo i za godinu u koju ćemo ući za samo dva meseca.

Ovo su 5 Nostradamusovih proročanstava za 2022. godinu:

  1. Klimatski rat (predviđanja 2022.)

Prema rečima Nostradamusa, svet će se suočiti sa velikim klimatskim ratom 2022. godine.

Najverovatniji scenario jeste da će jedna zemlja ostati bez resursa i da će krenuti u napad na drugu kako bi omogućila egzistenciju svojim građanima.

Vidovnjak je predvideo da će sledeće godine mnogi osnovni resursi biti ograničeni na većem delu planete Zemlje.

  1. Migracije

„Velike krvave nesreće i glad, sedam prelazaka preko mora, zatočeništvo i smrt“, tako počinje jedno predskazanje Nostradamusa koje odgovara 2022. godini.

Stručnjaci tumače ove stihove kao predviđanje perioda gladi koji će uslediti sledeće godine zbog oružanih sukoba. To će izazvati velike migracije. Sedam puta će oni koji beže od ratova preći mora, a oni koji ne umru biće zatvoreni.

  1. Pad Evropske unije

„Sveti hramovi rimskog doba, odbaciće temelje svog temelja“.

Jedno od Nostradamusovih najzabrinjavajućih proročanstava za 2022. je pad EU. Neki stručnjaci veruju da je Bregzit mogao biti samo početak njenog kraja, koji bi se završio kolapsom 2022. godine.

  1. Smrt velikog vođe

„Iznenadna smrt velikog vođe, postaviće drugog u njegovo kraljevstvo“ – Nostradamus aludira na smrt velikog političkog lidera 2022.

Na osnovu ovog proročanstva, već postoje oni koji razmatraju ko bi to mogao da bude: Kim-Jong Un, lider Severne Koreje, mogao bi da bude žrtva nesreće.

  1. Opsada velikog grada

„Oko Velikog grada biće puno vojnika i biće smešteni u poljima i predgrađima“.

Delovi teksta u kojima najpoznatiji vidovnjak svih vremena predoseća opsadu velikog evropskog grada, a koji bi mogao biti London, ili Pariz.

Ne govori ništa o uzrocima koji bi mogli da dovedu do ove situacije, ali to može biti posledica terorističkog napada.

Da li je Nostradamus bio u pravu za 2021?

Nostradamusova predviđanja za 2022. deluju zastrašujuće. Da bismo znali da li će se zaista desiti, moraćemo da se strpimo, ali za početak treba da vidimo da li se ono što je predvideo za 2021. ispunilo ili ne.

Na našem “Telegram” kanalu možete pratiti naše odabrane najbolje vesti i one koje ne objavljujemo na drugim mrežama. “Telegram morate instalirati na mobilnim telefonima preko Play Prodavnice.  OVDE

Webtribune.rs