Naslovnica ŽIVOT Zaljubila se u čoveka sa poršeom a onda je neko video njihovu...

Zaljubila se u čoveka sa poršeom a onda je neko video njihovu fotografiju, i krenulo je naopako – VIDEO

gfhjtrzfdgf

Jedna Kineskinja dobila je brojne negativne reakcije na društvenim mrežama kada se požalila da je ostavila dečka nakon što je shvatila da njegov automobil nije skupi Porše Makan, nego njegova deset puta jeftinija kineska replika.

U svojim postovima na najpopularnijoj kineskoj društvenoj mreži Weibo, devojka je objasnila šta je dovelo do raskida njene kratke veze.

Par se upoznao na žurci pre nekoliko nedelja. Kada je odlazila, on joj je ponudio vožnju do kuće. Bila je šokirana njegovim Porše Makanom, za koji je saznala da košta oko 220.000 dolara. To ju je navelo da se zapita kako tako bogat tip može da se ponaša tako skromno.

[adsenseyu1]

Devojka je priznala da se zainteresovala za momka kada je videla njegov automobil. Otišli su na dva sastanka, u bioskop i na večeru. Bio je džentlmen, a to ju još više zaintrigiralo.

„Pomislila sam da su bogati retko kad skromni. Svideo mi se zbog toga što je tako poseban“, napisala je ona.

https://youtu.be/DJ4oUFTnj-s

Ubrzo je, međutim, otkrila da ima nešto čudno u svemu tome. Uprkos luksuznom automobilu, momak ju je izvodio samo u jeftinije restorane i uvek je nosio jeftinu odeću, za koju je i sam priznao da ju je kupio preko oglasa.

Devojka je, posle toga, objavila je fotografiju svog „bogatog, ali skromnog“ dečka na Weibu, a potom je objavila i sliku njegovog auta.

I dok su joj neki čestitali, neki drugi su primetili da u pitanju nije Porše Makan…

Vrlo brzo se ispostavilo da je reč o domaćem kineskom brendu Zotje (Zotye), a da dečko lažni logo Poršea kupio je na internetu. Novi Zotje SR9 prodaje se po ceni od oko 15.000 do 18.000 dolara i definitivno nije luksuzan automobil.

https://youtu.be/LKiAGy-rM3k

Besna nakon što je otkrila istinu, devojka je odlučila da se suprotstavi dečku. Poslala mu je poruku sa pitanjem koliko je platio svoj auto.

On je odgovorio da ga je kupio za 1,2 miliona juana (oko 180.000 dolara), ali je tada počela suptilno da ga ispituje za razlike između njegovog auta i Poršea koga je navodno videla.

[adsenseyu5]

„To je stari, moj je noviji model. Naravno da ne izgledaju isto. Zašto te to toliko muči?“, pitao ju momak.

„Da li si mislio na novi model Zotjea? Prestani da se pretvaraš. Prijatelji su mi rekli istinu. Raskidamo!“, odgovorila je devojka. Kada je već uhvaćen u laži, mladić je optužio devojku da je samo želela da pokazuje drugima „njegov skup auto“

To je bila kap koja je prelila čašu.

„Kako se usuđuješ da mi prigovaraš da želim da se pravim važna. Ti si modifikovao svoj auto da bi izgledao kao Porše. Odvratan si. Bila sam slepa što uopšte i bila sa tobom“, poručila je ljutito devojka.

Razmena njihovih poruka, uz fotografije automobila, na kineskoj društvenoj mreži izazvala je reakcije koje devojka nije očekivala, piše Oddity Central.

Ona kaže da je htela da upozori druge žene na „momka sa lažnim Poršeom, koji koristi auto da bi namamio žene u krevet“. Mnogi su je, međutim upitali što se zapravo dogodilo sa svim osećajima prema njemu.

(Index)

[adsenseyu6][adsenseyu5]