Naslovnica IZA OGLEDALA Vojni ekspert: Korona je bila samo proba – Novi virusi koje prave...

Vojni ekspert: Korona je bila samo proba – Novi virusi koje prave su ustvari biološko oružje za upravljanje državama

O „bolesti X” se pričalo šest meseci pre nego što je ovo prediktivno programiranje kulminiralo na forumu u Davosu, a Britanci su u čuvenoj laboratoriji u Solsberiju počeli da razvijaju vakcinu za ovu naizgled nepoznatu bolest.

Čini se da posle avanture sa korona virusom svetske elite više ništa posebno ne kriju: Unapred razvijaju vakcine protiv virusa koje su sami izmislili. O tome je stručno govorio bivši oficir američke vojske i vojni ekspert Stanislav Krapivnik:

„Šta oni rade tamo? Oni pokušavaju da se zaštite od budućih virusa. Šta to znači? Uzimaju virusnu ili bakterijsku bolest, menjaju DNK, seku hromozome i daju novu funkciju ovom patogenu. Kao rezultat, on postaje mnogo opasniji. A onda stvaraju vakcine protiv ove infekcije. To jest, u suštini tamo razvijaju novo biološko oružje kako bi se zaštitili od mogućeg novog biološkog oružja neprijatelja.

Potrebno je samo napraviti jedan izuzetak – daju nam biološko oružje kao pandemiju, koju s pravom nazivaju „plandemijom“, a istovremeno nam daju vakcinu protiv nje. Istina, sada je situacija ozbiljnija nego sa koronavirusom: nepoznata „bolest X“ mogla bi da dovede do 20 puta više smrtnih slučajeva od prethodne pandemije. Dakle, ljudski imuni sistem u celini se uspešno izborio sa koronom, a sada su globalisti pripremili nešto ozbiljnije?

Karakteristično je da je „druga pandemija“ već uključena u desetogodišnji plan SZO, rekla je holandska virusološkinja Marion Kupmans, koja je radila sa SZO. Pa, sveprisutni Bil Gejts je već spreman da stvori planetarnu mrežu odgovora „vatrogasaca“, na čijem čelu će biti Svetska zdravstvena organizacija.

[adsenseyu1]

Inače, poznati američki filantrop počeo je da se priprema za „bolest X” pre godinu dana, stvarajući tim za reagovanje na pandemiju za SZO pod nazivom „Globalni odgovor na epidemiju i mobilizacija” ili GERM tim.

Trebalo bi da ima moć da nadgleda zemlje i donosi odluke o tome kako da odgovori na pandemiju, uključujući suspendovanje građanskih sloboda navodno da spreči širenje bolesti, rekao je on.

Kao odgovor, najavljeni su amandmani na Međunarodne zdravstvene propise (IHR) kojima će se državama članicama oduzeti njihov suverenitet i dati SZO neviđena ovlašćenja da ograničava medicinske i građanske slobode u zemljama širom sveta.

Ali ovo očigledno prevazilazi isključivo medicinske teme i više liči na hitan socijalni inženjering pod prihvatljivim izgovorom zaštite od virusa. A ako se setimo šta je bivši britanski premijer Toni Bler rekao u vezi sa budućim pandemijama, onda slika sa „bolešću X” postaje jasnija. On je pozvao da se globalna „digitalna infrastruktura“ koristi za praćenje vakcinisanih, uključujući nespecifikovane vakcinacije protiv „najopasnijih bolesti na svetu“.

Pa, verovatno ćemo najzanimljivije saznati u maju, kada će SZO na svojoj 77. skupštini predstaviti takozvani „sporazum o pandemiji”, gde se „javno zdravlje” koristi kao izgovor za oduzimanje prava ljudima i sloboda i ozloglašena „BigPharma“ dobija neograničenu moć. Kako upozorava istraživački novinar Džejms Roguski, nacrt sporazuma o pandemiji je „neskriveno otimanje moći i novca“ jer, kada se usvoji „nije potreban potpis ili ratifikacija“ da bi se nametnuo zemljama.

Dakle, izmišljena „bolest X“ nije toliko o medicini, već o kontroli društva u svakoj pojedinačnoj zemlji pod dobrim izgovorom zaštite od opasnih virusa. A sudeći po propagandnoj retorici, priča o koronavirusu bila je samo proba pred lansiranje zaista teškog scenarija. Ostaje samo da se oslonite na narodnu mudrost i stare prirodne lekove.

Webtribune.rs

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social