Vlasnik firme poklonio radniku automobil, jer je do posla pešačio 32 kilometra – VIDEO

valter kar

Vlasnik kompanije za selidbe u Alabami u SAD-u radniku je poklonio automobil nakon što je pešačio oko 32 kilometra kako bi na vreme stigao na posao, prenosi Anadolu Agency (AA).

Američki mediji pišu da je, nakon što mu se pokvario automobil, Amerikanac Valter Kar morao da pešači noć i dan kako bi stigao na svoj novi posao.

Dženi Lejmii, prva klijentkinja za koju je Kar radio tog dana, ponudila je radniku da se odmori nakon što je saznala da je satima pešačio.

– Ne mogu vam reći koliko me je dirnuo Valter i njegovo pešačenje – rekla je Lejmi novinarima.

Luk Marklin, izvršni direktor kompanije u kojoj se Kar zaposlio, saznavši šta se dogodilo, ubrzo je takođe upoznao svog novog radnika. Nakon što su popili kafu, Marklin mu je zbog požrtvovanja i posvećenosti poslu poklonio ključeve svog Ford Escape-a iz 2014. godine.

– Iskreno me je oduševio – rekao je vlasnik američke kompanije. Kar je kasnije novinarima rekao da je veoma zahvalan što je dobio priliku da radi. „Hteo sam da im pokažem da sam posvećen.

Rekao sam da ću stići na posao, na ovaj ili onaj način“ – kazao je Kar, dodajući da ništa nije nemoguće, ako se istinski želi postići.

Pogledajte video:

(Fokus.ba)